Avoin yliopisto: Metsätieteiden opinnot

Osa metsätieteiden kandiohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Metsät ovat monipuolisin uusiutuva luonnonvara maailmassa.

Metsät tarjoavat lukemattomia aineellisia ja aineettomia hyödykkeitä koko ihmiskunnan tarpeisiin, mutta metsät voivat myös hävitä. Metsien ja metsien tarjoamien hyödykkeiden turvaaminen on monitieteellisen metsätieteen keskeisimpiä tavoitteita.

Metsätieteiden yksittäiset kurssit

Metsätieteiden kandiohjelma sisältää kaksi opintosuuntaa: metsien ekologian ja käytön sekä metsäekonomian ja markkinoinnin (1.8.2023 alkaen metsäekonomia, liiketalous ja yhteiskunta -opintosuunta).

Voit opiskella metsätieteiden koulutusohjelman yhteisiä opintoja sekä metsäekonomia, liiketalous ja yhteiskunta -opintosuunnan opintoja.

Koulutusohjelman yhteiset opinnot ME-025 Metsien ekologian ja käytön perusteet: Metsäekologia ja metsänhoito 2 op MOOC on tutustumiskurssi Metsätieteiden koulutusohjelman opintoihin. ME-018 Myynnin verkkokurssi 6 op on uudessa opetussuunnitelmassa 2023-2026 FAF-018 Myynnin verkkokurssi 5 op
Metsäekonomia, liiketalous ja yhteiskunta -opintosuunnan opintoja Järjestetään opintojakso Ekosysteemipalveluiden taloudellinen arvottaminen 5 op.
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Olet tervetullut osallistumaan myös kaikille avoimiin ja maksuttomiin Opiskelutaito-webinaareihin! Webinaarit on toteutettu usean korkeakoulun yhteistyönä.

Sinua voisi kiinnostaa myös
Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.

Ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot

Katso ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot opintotarjonnan hausta.