Avoin yliopisto: Kielten opinnot
Osa kielten kandi- ja maisteriohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kielten koulutusohjelman opinnoissa opit ymmärtämään, miten kieli toimii kulttuurissa, yhteiskunnassa ja kulttuurien välisessä viestinnässä. Saat perustiedot kielen rakenteesta tai laajennat ja syvennät jo aikaisempia tietojasi. Opit soveltamaan oppimaasi tietoa käytännössä ja parannat näin suullista ja kirjallista kielitaitoasi.

Lisäksi tutustut kielialueesi kulttuuritaustaan ja kirjallisuuteen sekä maantieteellisen sijainnin aiheuttamaan kielelliseen vaihteluun sekä perehdyt erilaisiin tapoihin tutkia kieltä.

Voit opiskella avoimina opintoina opintoja kielten kandi- ja maisteriohjelmasta. Tältä sivulta löydät ensin kielten koulutusohjelman kanditason yhteiset opinnot ja opintosuunnat ja sivun alalaidasta maisteritason opinnot. Myös joistakin opintosuunnista tarjotaan maisteritason kursseja, jotka löydät ko. opintosuunnan sivulta.

Kielten kandiohjelman yhteiset opinnot avoimina yliopisto-opintoina

Järjestämme kielten koulutusohjelman perusopintoja (5-30 op) ja tieteenala- ja teemaopintoja.

Katso ennen syksyä 2021 järjestetyt opinnot.

Kielten kandiohjelman yhteiset opinnot Voit opiskella sinulle sopivia kursseja yksittäin. Jos suoritat useampia kursseja, jokaiselle kurssille ilmoittaudutaan erikseen.
Kielten koulutusohjelman opintosuunnat
Opintosuuntien Japani, Kiina ja Korea yhteiset opinnot
Opintosuuntien yhteisiä opintokohteita (sisältyy japanin, kiinan ja korean perusopintoihin) Opintojaksoilla perehdyt Japanin, Kiinan tai Korean kieleen ja/tai kulttuuriin.
Kielten maisteriohjelman opinnot avoimina yliopisto-opintoina
Kielten maisteriohjelman opinnot Voit opiskella kielten maisteriohjelman yksittäisiä kursseja. Joihinkin kursseihin voi liittyä esitietovaatimuksia. Tarkemmat tiedot löydät kurssin sivulta. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.
Ohjeita opiskeluun

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

MIkäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä: avoin-student@helsinki.fi

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen