Avoin yliopisto: Mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan opintoja

Osa Mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Opetus järjestetään englanniksi. Kurssit on myös mahdollista suorittaa suomeksi tai ruotsiksi (ellei opetuksen kannalta ole syytä edellyttää muuta).

Miten mikrobiologista tietoa hyödynnetään lääketieteessä, elintarvikkeiden tuotannossa ja teollisuudessa? Kuinka viruksia, bakteereja ja muita mikrobeja tutkitaan?

Maisteriohjelman opinnoissa opit mikrobien globaalista merkityksestä elämän ja ympäristön muokkaajina ja syvennät ymmärrystäsi mikrobien potentiaalista uusien sovellusten, kuten elintarvikkeiden, lääkkeiden ja teollisuusprosessien kehittämisessä.

Mikrobiologian- ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelman opinnot

Järjestämme Mikrobiologian- ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelmasta yksittäisiä opintojaksoja.  

Mikrobiologian- ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelman opintoja Tarjonnassa on yksittäisiä kursseja Mikrobiologian- ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelman opinnoista
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Olet tervetullut osallistumaan myös kaikille avoimiin ja maksuttomiin Opiskelutaito-webinaareihin! Webinaarit on toteutettu usean korkeakoulun yhteistyönä.

Tutkinto-opiskelijaksi

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.