Avoin yliopisto: Matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan opintoja

Osa matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandiohjelman opinnoista tarjotaan kaikille avoimina yliopisto-opintoina. Voit opiskella yksittäisiä kursseja.

Matematiikan, fysiikan ja kemian aineenopettajan opintoja voit opiskella matematiikan, fysiikan ja kemian opettajan kandiohjelmassa.

Yksittäiset kurssit

Voit opiskella opintotarjonnasta sinulle sopivia yksittäisiä kursseja. Opintojen tarjonta vaihtelee vuosittain.

Tutustumiskurssit Voit opiskella seuraavia tutustumiskursseja.
Muut yksittäiset kurssit Voit opiskella yksittäisiä kursseja.
Siirtymäsäännöt

Jos olet suorittanut aiempina vuosina matematiikan, fysiikan ja kemian kandiohjelman opintoja, voit oheiselta sivulta tarkistaa niiden vastaavuuden nykyisten kurssien kanssa.

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot

Katso ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot opintotarjonnan hausta.

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen