Avoin yliopisto: Elintarviketieteiden opinnot

Osa elintarviketieteiden kandiohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Maailman muuttuessa kansalaisten tietoisuus ja vaatimukset ruoan ja ravinnon ekologisuudesta ja eettisyydestä kasvavat.

Myös uudet teknologiat ja ruokatrendit luovat mahdollisuuksia elintarviketeollisuudelle. Niiden myötä elintarviketieteiden osaamiselle on tulevaisuudessa kysyntää.

Elintarviketieteiden opinnot

Järjestämme elintarviketieteiden kandiohjelmasta yksittäisiä opintojaksoja.  

Ruoka 1.0 MOOC Ruoka 1.0 MOOC kurssi on itsenäinen, mutta Elintarviketieteiden kandiohjelman opiskelijat voivat korvata kurssilla osan jaksosta ETK-010 Elintarviketiede ja -teknologia yliopistossa (laajuus 3 op), joka on Elintarviketieteiden kandiohjelman yhteinen pakollinen opintojakso.
Elintarviketieteiden kandiohjelman opintoja Tarjonnassa on yksittäisiä kursseja Elintarviketieteiden kandiohjelman opinnoista
Mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan opinnot

Järjestämme mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelmasta yksittäisiä opintojaksoja.  

MMB-401 Seminar in Evolution of Microbial Pathogenesis 5 cr

Siirtymäsäännöt

Jos olet suorittanut aiempina vuosina elintarviketieteiden opintoja, voit oheiselta sivulta tarkistaa niiden vastaavuuden nykyisten kurssien kanssa.

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Olet tervetullut osallistumaan myös kaikille avoimiin ja maksuttomiin Opiskelutaito-webinaareihin! Webinaarit on toteutettu usean korkeakoulun yhteistyönä.

Tutkinto-opiskelijaksi

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.

Ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot

Katso ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot opintotarjonnan hausta.