Avoin yliopisto: Elintarviketieteiden opinnot
Osa elintarviketieteiden kandiohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Maailma muuttuu ja kansalaisten tietoisuus ja vaatimukset ruoan ja ravinnon ekologisuudesta ja eettisyydestä kasvavat. Myös uudet teknologiat ja ruokatrendit luovat mahdollisuuksia elintarviketeollisuudelle ja niiden myötä elintarviketieteiden osaamiselle on tulevaisuudessa kysyntää.

Elintarviketieteiden opinnot

Katso ennen syksyä 2021 järjestetyt opinnot.

Järjestämme elintarviketieteiden kandiohjelmasta yksittäisiä opintojaksoja.  

Ruoka 1.0 MOOC Ruoka 1.0 MOOC kurssi on itsenäinen, mutta Elintarviketieteiden kandiohjelman opiskelijat voivat korvata kurssilla osan jaksosta ETK-010 Elintarviketiede ja -teknologia yliopistossa (laajuus 3 op)
Elintarviketieteiden perusopintoja Tarjonnassa on yksi kurssi Elintarviketieteiden perusopinnoista.
Ohjeita opiskeluun

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä avoin-student@helsinki.fi

Tutkinto-opiskelijaksi

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.