Maailman muuttuessa kansalaisten tietoisuus ja vaatimukset ruoan ja ravinnon ekologisuudesta ja eettisyydestä kasvavat.
Myös uudet teknologiat ja ruokatrendit luovat mahdollisuuksia elintarviketeollisuudelle. Niiden myötä elintarviketieteiden osaamiselle on tulevaisuudessa kysyntää.
Järjestämme elintarviketieteiden kandiohjelmasta yksittäisiä opintojaksoja.
Mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan opinnoissa opit mikrobien globaalista merkityksestä elämän ja ympäristön muokkaajina, mm. miten mikrobiologista tietoa hyödynnetään lääketieteessä, elintarvikkeiden tuotannossa ja teollisuudessa ja kuinka viruksia, bakteereja ja muita mikrobeja tutkitaan.
Järjestämme mikrobiologian ja mikrobibiotekniikan maisteriohjelmasta yksittäisiä opintojaksoja.
Jos olet suorittanut aiempina vuosina elintarviketieteiden opintoja, voit oheiselta sivulta tarkistaa niiden vastaavuuden nykyisten kurssien kanssa.
Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.
Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet.
Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!
Olet tervetullut osallistumaan myös kaikille avoimiin ja maksuttomiin Opiskelutaito-webinaareihin! Webinaarit on toteutettu usean korkeakoulun yhteistyönä.
Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.
Katso ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot opintotarjonnan hausta.