Avoin yliopisto: Ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen opinnot

Osa ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelman kanditason opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille. Voit opiskella yksittäisiä kursseja tai laajempia opintokokonaisuuksia (15–25 op).

Miksi ihmiset syövät kuten syövät? Mitä ruoalle tapahtuu elimistössä? Miten ravinto ylläpitää terveyttä? Miten ihmisten ruoankäyttöä tutkitaan? Miten kulttuuri vaikuttaa ruokavalintoihimme? Miten voi muuttaa ihmisten ruokakäyttäytymistä?

Ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelma (Human Nutrition and Food-Related Behaviour) keskittyy ihmisten ravitsemukseen, ruokaan liittyvään käyttäytymiseen ja ruoan kulutukseen kansanterveyden, ravitsemuksen, ravitsemusfysiologian ja yhteiskuntatieteiden näkökulmista.

Ravitsemustieteen opintoja

Avoimessa yliopistossa voit opiskella Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytyminen -maisteriohjelmaan kuuluvia ravitsemustieteen opintoja.

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Olet tervetullut osallistumaan myös kaikille avoimiin ja maksuttomiin Opiskelutaito-webinaareihin! Webinaarit on toteutettu usean korkeakoulun yhteistyönä.

Tutkinto-opiskelijaksi

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen