Avoin yliopisto: Ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen opinnot
Osa ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelman kanditason opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Miksi ihmiset syövät kuten syövät? Mitä ruoalle tapahtuu elimistössä? Miten ravinto ylläpitää terveyttä? Miten ihmisten ruoankäyttöä tutkitaan? Miten kulttuuri vaikuttaa ruokavalintoihimme? Miten voi muuttaa ihmisten ruokakäyttäytymistä?

Ihmisen ravitsemuksen ja ruokakäyttäytymisen maisteriohjelma (Human Nutrition and Food-Related Behaviour) keskittyy ihmisten ravitsemukseen, ruokaan liittyvään käyttäytymiseen ja ruoan kulutukseen kansanterveyden, ravitsemuksen, ravitsemusfysiologian ja yhteiskuntatieteiden näkökulmista.

Ravitsemustieteen opintoja

Avoimessa yliopistossa voit opiskella Ihmisen ravitsemus ja ruokakäyttäytyminen -maisteriohjelmaan kuuluvia ravitsemustieteen opintoja.

Ohjeita opiskeluun

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

MIkäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä avoin-student@helsinki.fi

Tutkinto-opiskelijaksi

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen