Helsingin yliopisto

Ajankohtaista
Tutustu monitieteisiin teemoihimme

Monitieteinen tutkimus, laadukas opetus ja yhteistyö kumppaneiden kanssa auttavat löytämään ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Sukella sisään teemoihimme ja ymmärrät paremmin käynnissä olevia globaaleja muutoksia sekä niiden vaikutuksia. Voit myös tutustua aiheisiin liittyvään koulutukseen ja tapahtumiin.

Paras paikka työskennellä

Yliopistoyhteisön hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kehittäminen on yksi strategisista valinnoistamme. Vuonna 2030 haluamme olla paras paikka opiskella, opettaa, tutkia ja työskennellä. Voisiko Helsingin yliopisto olla sinullekin sopiva työpaikka?

Avointa ja monitieteistä tutkimusta – maailman parhaaksi

Monialainen yliopistomme luo mahdollisuuksia perinteisten tieteenalojen rajojen ylittävälle yhteistyölle. Avoimuus vahvistaa tiedettä ja sen yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Tutustu tutkimukseemme, tutkijoihimme ja niihin palveluihin, joita tarjoamme tutkijoillemme.

Tieteen, oppimisen ja rohkean ajattelun yhteisö

Menestyksemme perustuu syvälliseen ja uusia uria avaavaan tieteenalaosaamiseen, tieteidenväliseen tutkimukseen ja korkeatasoiseen opetukseen. Tutustu strategiaamme ja ihmisiimme. Tule tekemään yhteistyötä kanssamme!

Helsingin yliopisto on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen yhteisö, joka tuottaa tieteen voimalla kestävää tulevaisuutta koko maailman parhaaksi. Se sijoittuu kansainvälisissä yliopistovertailuissa maailman sadan parhaan yliopiston joukkoon. Monitieteinen yliopisto toimii neljällä kampuksella Helsingissä sekä Lahden, Mikkelin ja Seinäjoen yliopistokeskuksissa. Lisäksi sillä on kuusi tutkimusasemaa eri puolilla Suomea ja yksi Keniassa. Yliopisto on perustettu vuonna 1640.