Ajankohtaista
Paras paikka työskennellä

Yliopistoyhteisön hyvinvoinnin, yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kehittäminen on yksi strategisista valinnoistamme. Vuonna 2030 haluamme olla paras paikka opiskella, opettaa, tutkia ja työskennellä. Voisiko Helsingin yliopisto olla sinullekin sopiva työpaikka?

Avointa ja monitieteistä tutkimusta – maailman parhaaksi

Monialainen yliopistomme luo mahdollisuuksia perinteisten tieteenalojen rajojen ylittävälle yhteistyölle. Avoimuus vahvistaa tiedettä ja sen yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Tutustu tutkimukseemme, tutkijoihimme ja niihin palveluihin, joita tarjoamme tutkijoillemme.

Tieteen, oppimisen ja rohkean ajattelun yhteisö

Menestyksemme perustuu syvälliseen ja uusia uria avaavaan tieteenalaosaamiseen, tieteidenväliseen tutkimukseen ja korkeatasoiseen opetukseen. Tutustu strategiaamme ja ihmisiimme. Tule tekemään yhteistyötä kanssamme!

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu. Yliopistossa opiskelee yli 30 000 henkilöä ja työskentelee lähemmäs 10 000. Maailmanlaajuisissa yliopistovertailuissa Helsingin yliopisto sijoittuu yleensä sadan parhaan joukkoon. Tieteen voimalla yliopisto on rakentanut yhteiskuntaa, sivistystä ja hyvinvointia jo vuodesta 1640.