Ajankohtaista

Tutustu ohjeisiin yhteishaussa hyväksytyille ja hylätyille hakijoille. Voit myös ilmoittautua Avoimen yliopiston kesäopetukseen. Todistusvalintojen kaikki tulokset on julkaistu Helsingin yliopiston osalta 31.5.2021 mennessä ja kaikki kandiohjelmien tulokset julkaistaan viimeistään 9.7. mennessä. Tutustu myös  koulutusohjelmien opetusuunnitelmiin.

Hakuohjeet kandi- ja maisteriohjelmiin
Helsingin yliopisto tarjoaa tieteeseen perustuvaa koulutusta ja opetusta kaikille

Helsingin yliopisto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia opiskeluun. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi monitieteisiin koulutusohjelmiimme tai jatko-opiskelijaksi tohtorikouluihimme. Meillä on tarjolla 33 kandiohjelmaa, 63 maisteriohjelmaa ja 32 tohtoriohjelmaa. Opetuksemme perustuu tieteelliseen tutkimukseemme.

Tutkintojen lisäksi voit myös hakeutua opiskelemaan myös Avoimen yliopiston kursseille, tiedekuntien erillisiin opintoihin, erikoistumiskoulutuksiin, ammatilliseen jatkokoulutukseen, täydennyskoulutukseen tai tulla meille lisäämään tietämystäsi, vaikkapa avointen verkkokurssien tai luentojen kautta.

Tarjoamme laadukasta yliopisto-opetusta ja opiskelumahdollisuuksia lasten tiedekasvatuksesta asti, aina lukiolaisille ja  työelämän tarpeisiin ja ihan eläkeikäisillekin. Tutustu koulutusmahdollisuuksiimme!