Opiskele tutkinto huippuyliopistossa

Tutustu Helsingin yliopiston koulutusohjelmien laajaan tarjontaan. Haluatko ajankohtaista hakutietoa suomen- ja ruotsinkielisistä kandi- ja maisteriohjelmista? Tilaa Hakijauutisia-uutiskirje. Vai kiinnostavatko kansainväliset tutkinto-ohjelmat? Tilaa englanninkielinen Admissions Newsletter -uutiskirje.

Tietoa yhteishaun etenemisestä – todistusvalinnan tulokset on julkaistu

Todistusvalinnan tulokset ovat selvinneet. Onneksi olkoon kaikille opiskelupaikan saaneille!

Helsingin yliopisto tarjoaa tieteeseen perustuvaa koulutusta ja opetusta kaikille

Helsingin yliopisto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia opiskeluun. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi monitieteisiin koulutusohjelmiimme tai jatko-opiskelijaksi tohtorikouluihimme. Meillä on tarjolla 33 kandiohjelmaa, 63 maisteriohjelmaa ja 32 tohtoriohjelmaa. Opetuksemme perustuu tieteelliseen tutkimukseemme.

Tutkintojen lisäksi voit myös hakeutua opiskelemaan myös Avoimen yliopiston kursseille, tiedekuntien erillisiin opintoihin, erikoistumiskoulutuksiin, ammatilliseen jatkokoulutukseen, täydennyskoulutukseen tai tulla meille lisäämään tietämystäsi, vaikkapa avointen verkkokurssien tai luentojen kautta.

Tarjoamme laadukasta yliopisto-opetusta ja opiskelumahdollisuuksia lasten tiedekasvatuksesta asti, aina lukiolaisille ja  työelämän tarpeisiin ja ihan eläkeikäisillekin. Tutustu koulutusmahdollisuuksiimme!