Hakeminen ja opetus

Hae nyt opiskelemaan huippuyliopistoon

Tutustu Helsingin yliopiston koulutusohjelmien laajaan tarjontaan ja hae meille opiskelijaksi. Meillä voit opiskella monitieteisissä koulutusohjelmissa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

 

Haluatko ajankohtaista hakutietoa suomen- ja ruotsinkielisistä kandi- ja maisteriohjelmista? Tilaa Hakijauutisia-uutiskirje. Vai kiinnostavatko kansainväliset tutkinto-ohjelmat? Tilaa englanninkielinen Admissions Newsletter -uutiskirje.

Jatkuva oppiminen - kehitä osaamistasi

Helsingin yliopisto tarjoaa monia mahdollisuuksia oman osaamisen päivittämiseen ja laajentamiseen. Meiltä löydät kaikille avoimia kandi- ja maisteriohjelmien yliopisto-opintoja, täydennyskoulutusta sekä ammatillisia jatkokoulutuksia.  Tarjolla on yli tuhat kurssia tai laajempaa opintokokonaisuutta kymmeniltä eri tieteenaloilta, ja opintoja alkaa ympäri vuoden.  Meillä voit opiskella joustavasti työn ohessa. Suurin osa opinnoista on mahdollista suorittaa verkossa.

Helsingin yliopisto tarjoaa tieteeseen perustuvaa koulutusta ja opetusta kaikille

Helsingin yliopisto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia opiskeluun. Voit hakea tutkinto-opiskelijaksi monitieteisiin koulutusohjelmiimme tai jatko-opiskelijaksi tohtorikouluumme. Meillä on tarjolla 33 kandiohjelmaa, 64 maisteriohjelmaa ja 33 tohtoriohjelmaa. Opetuksemme perustuu tieteelliseen tutkimukseemme.

Tutkintojen lisäksi voit myös hakeutua opiskelemaan myös Avoimen yliopiston kursseille, tiedekuntien erillisiin opintoihin, erikoistumiskoulutuksiin, ammatilliseen jatkokoulutukseen, täydennyskoulutukseen tai tulla meille lisäämään tietämystäsi, vaikkapa avointen verkkokurssien tai luentojen kautta.

Tarjoamme laadukasta yliopisto-opetusta ja opiskelumahdollisuuksia lasten tiedekasvatuksesta asti, aina lukiolaisille ja työelämän tarpeisiin ja ihan eläkeikäisillekin. Tutustu koulutusmahdollisuuksiimme!