Avoin yliopisto: Ympäristö- ja elintarviketalouden opinnot

Osa Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Oletko kiinnostunut taloustieteestä, ympäristö- ja luonnonvarakysymyksistä, ruuantuotannosta, elintarviketalouden toiminnasta tai kuluttajakäyttäytymisestä?

Ympäristö- ja elintarviketalouden opinnoissa tarkastellaan elintarvikkeisiin, ruokakulttuuriin, maatalouteen, ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä ilmiöitä ja kysymyksiä  taloustieteen ja liiketaloustieteen näkökulmista ja esimerkiksi sosio-kulttuurisen kulutustutkimuksen malleja ja menetelmiä soveltaen.

 

Ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelman opintoja

Voit opiskella  kandiohjelmasta ympäristö- ja elintarviketalouden perusopintojen yksittäisiä kursseja.

Avoimessa yliopistossa voit opiskella myös osuustoiminnan opintoja. Osuustoiminnan opinnot kuuluvat ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelman vapaavalintaisiin opintoihin. 

Ympäristö- ja elintarviketalouden perusopintoja Perusopinnoista järjestetään muutamia yksittäisiä kursseja.

Tervetuloa tutustumaan ympäristö- ja elintarviketalouden opintoihin!

Ympäristö- ja elintarviketalouden tutkimus ja ajankohtaiset kysymykset  2 op tutustumiskurssi on suunniteltu erityisesti lukiolaisille ja muille ympäristö- ja elintarviketalouden opinnoista kiinnostuneille.

Ympäristö- ja elintarviketalouden tutkimus ja ajankohtaiset kysymykset Kurssilla tutustutaan ympäristö- ja elintarviketalouden tutkimukseen ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Opintojakso YET-034a Matematiikka 1 2 op on pakollinen kaikissa maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan kandidaattiohjelmissa. 

Opintojaksot YET-034a Matematiikka 1 2 op, YET-034b Matematiikka 2 2 op ja YET-034c Matematiikka 3 2 op kuuluvat Bio- ja ympäristötieteiden tiedekunnan Biologian, Molekyylibiotieteiden ja Ympäristötieteiden Avoimen väylän vaatimuksiin.

Matematiikka 1-3 6 op YET-034a-c
Ennakkotietoa opinnoista lukuvuonna 2024-2025

Nyt voit tutustua myös avoimen yliopiston opintotarjonnan ennakkotietoihin lukuvuodelle 2024-2025. 

Tarkempia tietoja julkaistaan sitä mukaa, kun opetuksen yksityiskohdat varmistuvat. Lukuvuoden valmis opintotarjonta on nähtävillä heinäkuussa. 

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.

Ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot

Katso ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot opintotarjonnan hausta.

Sinua voisi kiinnostaa myös