Avoin yliopisto: Maataloustieteiden opinnot
Osa maataloustieteiden kandiohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Maataloustieteiden koulutusohjelma on yksi maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmista. Maataloustieteet soveltavat biologiaa, kemiaa, fysiikkaa ja taloustiedettä ruoan- ja energiantuotantoon, jotka ovat ihmiskunnan tulevaisuuden suurimpia haasteita sekä kotimaassa että globaalisti. Tulevaisuuden ekologisesti ja taloudellisesti kestävä ruoantuotanto ja muu pelto- ja puutarhabiomassojen käyttö biotaloudessa perustuu tutkittuun tietoon.

Maataloustieteiden kandiohjelman yksittäiset kurssit
Yksittäisiä kursseja Järjestämme maataloustieteen perusopinnoista yksittäisiä kursseja, kuten maatalousekonomian perusteet. Kiertotalous nyt -kurssi kuuluu maataloustieteiden perusopintojen valinnaisiin opintoihin.
Maataloustieteiden opintosuunnat

Maataloustieteiden kandiohjelmassa on viisi opintosuuntaa: kasvintuotantotieteet, kotieläintiede, maatalousekonomia, agroteknologia ja maaperä- ja ympäristötiede. Avoimessa yliopistossa voit opiskella kasvintuotantotieteiden ja kotieläintieteen opintosuuntien yksittäisiä kursseja.

Maataloustieteiden maisteriohjelman yksittäiset kurssit
Yksittäiset kurssit Järjestämme maataloustieteen maisteriohjelman opinnoista yksittäisiä kursseja.
Ohjeita opiskeluun

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

MIkäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä avoin-student@helsinki.fi

Sinua voisi kiinnostaa myös
Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen