Avoin yliopisto: Maataloustieteiden opinnot
Osa maataloustieteiden kandiohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Maataloustieteiden koulutusohjelma on yksi maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan koulutusohjelmista. Maataloustieteet soveltavat biologiaa, kemiaa, fysiikkaa ja taloustiedettä ruoan- ja energiantuotantoon, jotka ovat ihmiskunnan tulevaisuuden suurimpia haasteita sekä kotimaassa että globaalisti. Tulevaisuuden ekologisesti ja taloudellisesti kestävä ruoantuotanto ja muu pelto- ja puutarhabiomassojen käyttö biotaloudessa perustuu tutkittuun tietoon.

Maataloustieteiden kandi- ja maisteriohjelman yksittäiset kurssit
Yksittäisiä kursseja Järjestämme maataloustieteen perusopinnoista yksittäisiä kursseja, kuten maatalousekonomian perusteet. Kiertotalous nyt -kurssi kuuluu maataloustieteiden perusopintojen valinnaisiin opintoihin.
Yksittäiset kurssit Järjestämme maataloustieteen maisteriohjelman opinnoista yksittäisiä kursseja.
Luonnonmukainen maa- ja elintarviketalous (LUOMU) Voit opiskella luonnonmukaisen maa- ja elintarviketalouden (LUOMU) -kokonaisuuden (15 op).
Maataloustieteiden opintosuunnat

Maataloustieteiden kandiohjelmassa on viisi opintosuuntaa: kasvintuotantotieteet, kotieläintiede, maatalousekonomia, agroteknologia ja maaperä- ja ympäristötiede. Avoimessa yliopistossa voit opiskella kasvintuotantotieteiden ja kotieläintieteen opintosuuntien yksittäisiä kursseja.

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Sinua voisi kiinnostaa myös
Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen