Yliopistolla tapahtuu

Järjestämme joka viikko tapahtumia, osallistumme ajankohtaisiin keskusteluihin ja julkaisemme uutisia opiskelusta ja uusista tutkimustuloksista. Katso alta, mistä nyt puhutaan.

Viimeisimmät uutiset

Selaa ja lue uusimpia uutisia, tiedotteita ja puheita.

Tämän päivän tutkimus tarkoittaa terveempää tulevaisuutta

Viimeistään koronapandemia on osoittanut meille, että ihmisten, eläinten ja ympäristön terveys ovat kietoutuneet yhteen: Maa­pal­lon elä­mä on ver­kos­to, jos­sa kaik­ki vai­kut­taa kaik­keen. Ilman tiedettä emme ratkaise maailmanlaajuisia pandemioita – tai löydä hoitokeinoja muihinkaan sairauksiin.

Meillä Helsingin yliopistossa tutkitaan yhteistä terveyttä, yksilöllistä lääketiedettä, aivojen ja mielen terveyttä sekä kansanterveyttä. Tutkimus ja opetus auttavat voimaan paremmin.

Tutkijoilta

Lue, katso ja kuuntele tutkijoidemme kannanottoja, henkilöhaastatteluja ja esiintymisiä.