Yliopistolla tapahtuu

Järjestämme joka viikko tapahtumia, osallistumme ajankohtaisiin keskusteluihin ja julkaisemme uutisia opiskelusta ja uusista tutkimustuloksista. Katso alta, mistä nyt puhutaan.

Viimeisimmät uutiset

Selaa ja lue uusimpia uutisia, tiedotteita ja puheita.

Opi tekoälystä, datafikaatiosta, avaruudesta tai kvanttiteknologiasta

Tulevaisuus tarvitsee suunnittelijansa ja ymmärtäjänsä. Helsingin yliopistossa opetetaan ja tutkitaan teknologiseen muutokseen liittyviä asioita monitieteisesti. Eri tieteenalojen yhteistyön ansiosta olemme asiantuntijoita siinä, millaista teknologiaa tulevaisuudessa tarvitaan ja miten varmistamme, että kehitys on reilua ja kestävää sekä ihmisille että ympäristölle.

Tutustu myös muihin teemoihimme: hyvä yhteiskunta, koronatutkimus, terveempi maailma, ilmastokriisi ja luonnon monimuotoisuus sekä koulutus ja opetus.

Tutkijoilta

Lue, katso ja kuuntele tutkijoidemme kannanottoja, henkilöhaastatteluja ja esiintymisiä.