Yliopistolla tapahtuu

Järjestämme joka viikko tapahtumia, osallistumme ajankohtaisiin keskusteluihin ja julkaisemme uutisia opiskelusta ja uusista tutkimustuloksista. Katso alta, mistä nyt puhutaan.

Viimeisimmät uutiset

Selaa ja lue uusimpia uutisia, tiedotteita ja puheita.

Tutkimus tuo tietoa ja ratkaisuja ympäristön hyväksi

Ilmastonmuutoksen ja luontokadon ratkaisuilla on kiire: jotta voimme turvata ympäristön kantokyvyn, tarvitsemme nopeasti syvällisen, yhteiskunnan kaikkia osa-alueita koskevan muutoksen.

Monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen tarvitaan laaja-alaista osaamista. Helsingin yliopistossa ilmastonmuutokseen, luontokatoon ja kestävyysmurrokseen liittyviä asioita tutkitaan ja opetetaan monitieteisesti. Meillä on laaja-alaista osaamista maailman parhaaksi.

Tutkijoilta

Lue, katso ja kuuntele tutkijoidemme kannanottoja, henkilöhaastatteluja ja esiintymisiä.