Avoin yliopisto: Kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden opinnot
Osa kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden maisteriohjelman opinnoista tarjotaan kaikille avoimina yliopisto-opintoina. Voit opiskella yksittäisiä kursseja.

Opintojen tavoitteena on antaa uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen perustuvat tiedot ihmismielen ja ihmisaivojen toiminnoista, joiden varaan kieli, ajattelukyky ja kyky kommunikoida puheen avulla perustuvat.

Opinnot kaikille niille humanististen tieteiden, luonnontieteiden ja matematiikan, yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden, lääketieteen ja teknisten tieteiden sekä filosofian opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita mielen, kielen, aivojen ja ajattelun peruskysymyksistä.

Kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden maisteriohjelman kurssit

Avoimina yliopisto-opintoina voit opiskella yksittäisiä maisteriohjelman jaksoja.

Opintojen tarjonta vaihtelee vuosittain.

Jaksot soveltuvat hyvin myös täydennyskoulutukseksi.

Pääosin opinnot eivät edellytä edeltäviä opintoja, mutta huomioi mahdolliset suositukset edeltävien opintojen kohdalla. Tarkemmat tiedot löydät kurssin sivulta.

Kognitiotiede on monitieteinen tieteenala, joka tutkii tietoilmiöitä kuten havaitsemista, oppimista, muistia, ajattelua, kieltä ja käsitteitä, sekä näiden syntymekanismeja.

Kognitiotieteen opintoja Voit opiskella sinulle sopivia yksittäisiä kursseja. Jos haluat suorittaa useampia kursseja, ilmoittaudu jokaiselle kurssille erikseen kurssisivulta.
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen

Ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot

Katso ennen syksyä 2023 järjestetyt opinnot opintotarjonnan hausta.