Avoin yliopisto: Kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden opinnot
Osa kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden maisteriohjelman opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Opintojen tavoitteena on antaa uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen perustuvat tiedot ihmismielen ja ihmisaivojen toiminnoista, joiden varaan kieli, ajattelukyky ja kyky kommunikoida puheen avulla perustuvat.

Opinnot eivät edellytä esitietoja. Ne soveltuvat kaikille niille humanististen tieteiden, luonnontieteiden ja matematiikan, yhteiskunta- ja käyttäytymistieteiden, lääketieteen ja teknisten tieteiden sekä filosofian opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita mielen, kielen, aivojen ja ajattelun peruskysymyksistä.

Kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden maisteriohjelman kurssit

Voit opiskella avoimessa yliopistossa yksittäisiä kognitiotieteen kursseja kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden maisteriohjelmasta. Opintojen tarjonta vaihtelee vuosittain.

Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan. Tarkemmat tiedot löydät kurssin sivulta.

Katso ennen syksyä 2021 järjestetyt opinnot.

Kognitiotiede on monitieteinen tieteenala, joka tutkii tietoilmiöitä kuten havaitsemista, oppimista, muistia, ajattelua, kieltä ja käsitteitä, sekä näiden syntymekanismeja.

Voit opiskella avoimessa yliopistossa yksittäisiä kognitiotieteen kursseja.

Kognitiotieteen opintoja Opiskeltavat kurssit vaihtelevat vuosittain. Opinnot ovat Helsingin yliopiston kielellisen diversiteetin ja digitaalisten ihmistieteiden maisteriohjelman mukaisia
Ohjeita opiskeluun

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

MIkäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä avoin-student@helsinki.fi

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen