Avoin yliopisto: Venäjä

Opiskele venäjää Helsingin yliopiston kielikeskuksessa.

Venäjän kieli kuuluu maailman suuriin ja puhutuimpiin kieliin. Venäjän taitoa tarvitaan monilla tieteenaloilla, yhteiskunnallisissa yhteyksissä ja kaupankäynnissä. Venäjä on myös yksi YK:n virallisista työkielistä. Opinnoissasi tutustut myös venäläiseen yhteiskuntaelämään ja kulttuuriin.

Venäjän yksittäiset kurssit

Voit opiskella venäjän opintotarjonnasta sinulle sopivia yksittäisiä kursseja. Joihinkin kursseihin voi liittyä esitietovaatimuksia. Tarkemmat tiedot löydät kurssin sivulta. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Venäjän alkeiskurssit Alkeiskursseilla tutustutaan venäläisiin kirjaimiin ja ääntämisen periaatteisiin, opitaan kertomaan itsestään ja arjestaan sekä tutustutaan venäläiseen kulttuuriin.
Venäjän jatkokurssit Jatkokursseilla opitaan kertomaan itsestä ja elämästään laajemmin sekä syvennetään suullisia ja kirjallisia taitoja.
Muut venäjän kurssit Muita venäjän kursseja eri teemoihin liittyen.
Kielilinkkejä: Venäjä

Kielikeskuksen kokoama linkkisivusto, jossa on linkkejä kielten verkkoaineistoihin.

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Haluatko hakea tutkinto-opiskelijaksi?

Avoimessa yliopistossa suorittamasi opintopisteet kirjataan Helsingin yliopiston opintotietojärjestelmään, ja ne on mahdollista hyödyntää yliopistotutkinnossa myöhemmin. Opinnoista on apua myös, jos valmistaudut seuraaviin valintakokeisiin. 

Moniin Helsingin yliopiston koulutusohjelmiin on mahdollista hakea avoimessa yliopistossa suoritettujen opintojen perusteella. Tätä vaihtoehtoa kutsutaan avoimen väylän hauksi. 

Sinua voisi kiinnostaa myös