Avoin yliopisto: Heprea
Heprea on Helsingin yliopiston kielten kandiohjelman opintosuunta.

Heprea on yksi seemiläisistä nykykielistä, joka on läheistä sukua arabialle. Heprealla on poikkeuksellisen pitkä kirjallinen historia, ja se tunnetaan erityisesti juutalaisen kulttuuripiirin elinvoimaisena kielenä. Heprean opinnoissa opiskelija perehtyy syvällisesti sekä heprean kieleen että juutalaisten historiaan, uskontoon ja kulttuureihin.

Heprean opinnot

Voit opiskella heprean opintotarjonnasta yksittäisiä kursseja. Tarjolla olevat kurssit ovat osa heprean perus- ja aineopintoja. Lukuvuonna 2021-22 järjestetään Heprean jatkokurssi (15 op), joka on mahdollista suorittaa kokonaisuudessaan lukuvuoden aikana. 

Joihinkin kursseihin voi liittyä esitietovaatimuksia. Tarkemmat tiedot löydät kurssin sivulta. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Opetus on päiväopetuksena toteutettavaa yhteisopetusta, jossa avoimen yliopiston opiskelijat osallistuvat kielten kandiohjelman opetukseen.

Kursseilla on rajallinen määrä paikkoja.

Heprean perusopintoja Heprean peruskurssi 15 op suoritetaan kolmessa osassa aloittamalla a-osuudesta: Heprean peruskurssi a (5 op), Heprean peruskurssi b (5 op) ja Heprean peruskurssi c (5 op)

Opetus on päiväopetuksena toteutettavaa yhteisopetusta, jossa avoimen yliopiston opiskelijat osallistuvat kielten kandiohjelman opetukseen.

Kursseilla on rajallinen määrä paikkoja.

Edeltävinä opintoina vaaditaan Heprean peruskurssi (15 op) tai vastaavat tiedot.

Heprean aineopintoja Heprean jatkokurssi 15 op suoritetaan kolmessa osassa aloittamalla a-osuudesta: Heprean jatkokurssi a (5 op), Heprean jatkokurssi b (5 op) ja Heprean jatkokurssi c (5 op)
Ohjeita opiskeluun

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä avoin-student@helsinki.fi

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen

Sinua voisi kiinnostaa myös