Avoin yliopisto: Korea

Korea on Helsingin yliopiston kielten kandiohjelman opintosuunta.

Kielten kandiohjelman Korean opintosuunta tarjoaa opiskelijoille hyvän korean kielen taidon sekä Korean kulttuurin tuntemista. Keskeistä opinnoissa on hyvän käytännön kielitaidon saavuttaminen ja sen soveltaminen kulttuurikontekstiin. Opinnoissa tutustutaan nykypäivän kulttuuriin ja sosiaalisiin aspekteihin sekä kulttuuritraditioihin.

Korean opintosuunnassa ei vaadita aikaisempaa kielitaitoa, vaan opetus alkaa alkeista, mutta uusia opiskelijoita otetaan vain joka toinen vuosi (parillisina vuosina), seuraavan kerran vuonna 2024.

Opinnot ovat osa Kielten kandiohjelman laajaa kielitarjontaa. Lisätietoa koulutohjelmasta ja sen tarjonnasta Kielten kandiohjelman avoimina yliopisto-opintoina tarjottavien opintojen verkkosivulta.

Tutustu myös Kielikeskuksen korean kielikurssitarjontaan.

Tutustu myös Aasian tutkimuksen opintoihin kulttuurin tutkimuksen kandiohjelmasta.

 

Kielikeskuksen opintotarjontaan kuuluvat korean kurssit Alkeiskursseilla tutustutaan korean kirjoitusjärjestelmään, keskeisiin tervehdyksiin ja fraaseihin sekä opitaan keskustelemaan päivittäisistä tekemisistä ja suunnitelmista.
Kielten kandiohjelmaan kuuluvat korean kurssit Kielten kandiohjelman opintokokonaisuus 30 op sisältää jaksot: Kielitaito 1 (20 op): Korea 1A and 1B (10 op + 10 op). Kielitietous ja kulttuurinen ja sosiaalinen konteksti (10 op): KIK-KO121 (5 op) ja KIK-KO122 (5 op). Ilmoittautuminen kurssi kerrallaan.
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Löydät opiskeluun liittyvää tärkeää tietoa Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät kootusti opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet. 

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen. 

Ennen syksyä 2021 järjestetyt opinnot

Katso ennen syksyä 2021 järjestetyt opinnot opintotarjonnan hausta: