Avoin yliopisto: Italia
Italia on osa Helsingin yliopiston Kielikeskuksen opintoja.

Italian kieltä on sanottu mm. kulttuurin, muodin ja kulinarismin kieleksi. Se onkin hyödyllinen kieli mm. kulttuuri-, musiikki- ja muotialalla toimiville. Italiaa puhutaan paitsi Italiassa myös Sveitsissä, jossa se on yksi valtion neljästä virallisesta kielestä. Muun muassa Yhdysvalloissa, Saksassa ja latinalaisessa Amerikassa asuu huomattava määrä ulkoitalialaisia. Italian opinnot tutustuttavat sinut eurooppalaiseen historiaan ja kulttuuriperintöön.

Italian yksittäiset kurssit

Voit opiskella italian opintotarjonnasta sinulle sopivia yksittäisiä kursseja. Joihinkin kursseihin voi liittyä esitietovaatimuksia. Tarkemmat tiedot löydät kurssin sivulta. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Italian alkeiskurssit Alkeiskursseilla tutustutaan italian kielen perusteisiin ja opitaan kertomaan mm. itsestään ja perheestään.
Italian jatkokurssit Jatkokursseilla syvennetään kielen osaamista, laajennetaan sanavarastoa ja kykyä itsensä ilmaisuun.
Käytännön italian kurssi Käytännön italian kurssi
Muut italian kurssit Muita italian kursseja eri teemoihin liittyen.
Kielilinkkejä: Italia

Kielikeskuksen kokoama linkkisivusto, jossa on linkkejä kielten verkkoaineistoihin.

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.

Sinua voisi kiinnostaa myös