Avoin yliopisto: Aasian tutkimus
Aasian tutkimus on kulttuurien tutkimuksen kandiohjelman ja alue- ja kulttuurintutkimuksen maisteriohjelman opintosuunta. Osa Aasian tutkimuksen opinnoista tarjotaan kaikille avoimina yliopisto-opintoina. Voit opiskella yksittäisiä kursseja tai laajempia opintokokonaisuuksia (15 op tai 30 op).

Oletko kiinnostunut aasialaisista maista? Haluaisitko perehtyä aasialaisten maiden historiaan, kulttuureihin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin?

Aasian tutkimuksen opinnoissa pohdit Aasian nykyisiä ja tulevia haasteita, niiden merkityksiä ja ratkaisumalleja. Opit analysoimaan jonkin alueen ajankohtaisia aiheita ja tapahtumia.Opintojen keskiössä ovat erityisesti Kiinan, Japanin, Korean ja Intian alueiden kysymykset.

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmaan soveltuvia opintoja

Voit opiskella Aasian tutkimuksen opintokokonaisuuden (15 op tai 30 op) tai yksittäisiä itseäsi kiinnostavia kursseja. Jos opiskelet opintokokonaisuutta, huomioi, että osaan koodeista tarjotaan useita vaihtoehtoisia toteutuksia/kursseja lukuvuoden aikana; tämä mahdollistaa opintojesi sisältöjen painottamisen omien mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti!

Opintokokonaisuuteen edellytetään kunkin koodin osalta yksi toteutus; esimerkiksi 15 op voi koostua koodeista KUKA-AA211, KUKA-AA212 ja KUKA-AA215. Kaikkia kurssikoodeja ei välttämättä ole Avoimen yliopiston tarjonnassa joka vuosi.

Paljon uusia kursseja Aasian tutkimuksesta! Opiskele verkossa tai lähiopetuksessa; kurssin tarkat tiedot löydät kurssisivulta. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Aasian tutkimus I, opintokokonaisuus (15 op) KUKA-AA510 Valitse 15 op: KUKA-AA211, KUKA-AA212, KUKA-AA213, KUKA-AA214, KUKA-AA215, KUKA-AA216, KUKA-AA218
Aasian tutkimus II, opintokokonaisuus (30 op) KUKA-AA520 Valitse 30 op: KUKA-AA211, KUKA-AA212, KUKA-AA213, KUKA-AA214, KUKA-AA215, KUKA-AA216, KUKA-AA218
Alue- ja kulttuurintutkimuksen maisteriohjelmaan soveltuvia opintoja

Voit suorittaa kursseja yksittäin. Opintojen tarjonta vaihtelee vuosittain.

Kurssit Voit opiskella yksittäisiä kursseja.
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen