Avoin yliopisto: Aasian tutkimus
Aasian tutkimus on Helsingin yliopiston kulttuurien tutkimuksen kandiohjelman ja alue- ja kulttuurintutkimuksen maisteriohjelman opintosuunta. Osa Aasian tutkimuksen opinnoista tarjotaan avoimina yliopisto-opintoina kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Oletko kiinnostunut aasialaisista maista? Haluaisitko perehtyä aasialaisten maiden historiaan, kulttuureihin ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin?

Aasian tutkimuksen opinnoissa pohdit Aasian nykyisiä ja tulevia haasteita, niiden merkityksiä ja ratkaisumalleja. Opit analysoimaan jonkin alueen ajankohtaisia aiheita ja tapahtumia.Opintojen keskiössä ovat erityisesti Kiinan, Japanin, Korean ja Intian alueiden kysymykset.

Kulttuurien tutkimuksen kandiohjelmaan soveltuvia opintoja

Voit opiskella Aasian tutkimuksen opintokokonaisuuden (15 op tai 30 op) tai yksittäisiä itseäsi kiinnostavia kursseja.

Kaikkia kursseja ei välttämättä ole Avoimen yliopiston tarjonnassa joka vuosi. Opintojen tarjonta vaihtelee vuosittain. Lukuvuonna Aasian tutkimuksen opetusta järjestetään erityisesti yhteistyöoppilaitoksissa.

Valinnaiset kurssit Jos suoritat kokonaisuutta, valitse 15 op (3 eri koodia) tai 30 op (6 eri koodia) alla olevista koodeista: KUKA-AA211, KUKA-AA212, KUKA-AA213, KUKA-AA214, KUKA-AA215, KUKA-AA216 ja KUKA-AA218. Hyvä huomioida: osaan koodeista voidaan tarjota useita eri vaihtoehtoisia toteutuksia. Kokonaisuuteen edellytetään kunkin koodin osalta yksi toteutus, esimerkiksi 15 op voi koostua KUKA-AA211, KUKA-AA212 ja KUKA-AA215.
Opinnot Voit suorittaa kurssin yksittäin.
Alue- ja kulttuurintutkimuksen maisteriohjelmaan soveltuvia opintoja

Voit suorittaa kursseja yksittäin. Opintojen tarjonta vaihtelee vuosittain.

Kurssit Voit opiskella yksittäisiä kursseja.
Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen