Att donera online

online-Blanketten är lika med ett gåvobrev

Att fylla i online-blanketten är lika med att fylla i ett gåvobrev. Blankettens uppgifter sparas i universitetets CRM-system. 

För donationer på 850 euro eller mer behöver universitetet också ett gåvobrev. För tillfället är det möjligt att donera max. 20 000 euro online.

Betala med dina bankkoder

Efter att du har fyllt i blanketten kan du betala via Paytrail på din webbank på vilken som helst finländsk bank (OP-gruppen, Nordea, DanskeBank, Sparbank, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Banken). Även de vanligaste betalningskorten fungerar på Paytrail. Du behöver inte välja betalningssättet på blanketten utan betalningen sker på Paytrails webbtjänst. Ifall du väljer att betala med kort använder tjänsten sig av internationella Verified by Visa- och MasterCard SecureCode -identifieringstjänster. Universitetet har inte tillgång till kortuppgifterna.

Betalningstjänst

Betalningstjänsten heter Paytrail Oyj (2122839-7) som samarbetar med finländska banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj syns som betalningsmottagare på ditt kontoutdrag. Paytrail Oyj vidarebefordrar betalningen till universitetet. Paytrail Oyj är auktoriserad av betalningsinstitutet.

Paytrail Oyj, y-kod: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Telefon: 020 718 1830
www.paytrail.com