Toimintaohjeita englanninkielisten ja monikielisten maisteriohjelmien haun tulosten selvittyä

Tämän sivun tiedot koskevat sinua, jos olet hakenut vieras- tai monikieliseen (kansainväliseen) maisteriohjelmaan 3.12.2018–11.1.2019.

Valinnan tuloksesta ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti hakulomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään 12.4.2019. Löydät tiedon myös Oma Opintopolku –palvelusta.

Helsingin yliopisto ei julkaise opiskelijaksi hyväksyttyjen nimiä. Voit kuitenkin tutustua hakemuksesi pisteytykseen omalla hakemusnumerollasi.

Hyväksy­tyt ha­ki­jat

Jos hakemuksesi hyväksyttiin, toimi seuraavasti:

Huomaathan, että tietyt asiat täytyy tehdä tiettyyn määräpäivään mennessä. Jos myöhästyt määräajasta, saatat menettää opiskelupaikkasi.

Va­ra­si­jal­la ole­vat ha­ki­jat

Jos olet varasijalla, perehdy ohjeita hakijalle, joka on varasijalla -sivuihin.

Saatat olla myös kiinnostunut seuraavista sivuista

• Koulutustarjonta
    Täältä voit tarkistaa hakemasi ohjelman valintakriteerit.
  • Oikaisun vaatiminen
    Jos opiskelijavalintaa koskeva päätös on mielestäsi virheellinen ja haluat pyytää päätökseen oikaisua, noudata tämän sivun ohjeita.

Hylätyt ha­ki­jat

Jos hakemuksesi hylättiin, saatat olla kiinnostunut seuraavista sivuista:

• Koulutustarjonta
    Täältä voit tarkistaa hakemasi ohjelman valintakriteerit.
  • Oikaisun vaatiminen