Hakijakohtaiset pisteet haussa kansainvälisiin maisteriohjelmiin

Alta näet saamasi pisteet Helsingin yliopiston englannin- ja monikielisten maisteriohjelmien osalta. Pistetietosi ovat tarkasteltavissa kunkin hakukohteen osalta sen jälkeen, kun valinnan tulokset on julkaistu Opintopolussa.
Näet pisteesi hakemusnumerollasi

Löydät omat pisteesi hakemusnumerollasi (esimerkiksi UH2012345). Syötä hakemusnumerosi alla olevaan kenttään ja tarkista, että numero on oikein kirjoitettu.

Näet tältä sivulta, paljonko pisteitä sait hakemuksellasi arvioitavina olleista eri osa-alueista.

Poikkeukset:

  • Oikeustieteellisen tiedekunnan hakukohteet: hakemuksia ei pisteytetä. Hakemukset on asetettu paremmuusjärjestykseen kokonaisarvioinnin perusteella.

Sinulle lähetetystä sähköpostiviestistä

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostiisi automaattisen kuittauksen hakemuksen vastaanottamisesta. Sähköpostiviestin aiheena on "Your application to University of Helsinki, Master’s Programme in…”. Hakemusnumero kerrotaan heti viestin alussa.

Saat myös Helsingin yliopiston hakijapalveluilta sähköpostiviestin, jossa hakemusnumerosi kerrotaan. Viestin aihe on

  • "Helsingin yliopisto tarjoaa sinulle opiskelupaikkaa" tai "Opiskelijavalintaa koskeva päätös" ja saat sen, kun hakukohteen tulokset on julkaistu.

Kysymällä hakijapalveluilta

Jos et millään muulla tavalla saa selville mikä hakemusnumerosi on, voit ottaa yhteyttä hakijapalveluihin ja kysyä mikä hakemusnumerosi on. Kysymys tulee lähettää sähköpostilla siitä sähköpostiosoitteesta, jonka ilmoitit hakulomakkeella. Hakemusnumeroa ei anneta muille kuin itse hakijalle.

Katso tästä pisteesi

Taulukko on englanniksi. Taulukon sisältöä ei päivitetä pistetietojen julkaisun jälkeen.