Kontinuerligt lärande

Utöver utbildning som leder till examen eller formell examen kan pedagogik studeras på ett varierat och flexibelt sätt, motiverat av eget intresse och egenutveckling. Öppna universitetet erbjuder examensanpassade kurser och högkvalitativ fortbildning. Det finns många sätt att ta kurser självständigt - online eller på universitet.
Öppna universitetsstudier

En del av kurserna inom kandidatprogrammet i pedagogik erbjuds som öppna universitetsstudier för alla som är intresserade av ämnet.

Titta in-kursen är till för dig som är intresserad av pedagogik och undervisning. Om du tänkt söka in till pedagogiska studier, eller redan arbetar med undervisning i någon form, är kursen ett utmärkt tillfälle för dig att bekanta dig med de aktuella frågeställningar som präglar universitetsstudier inom pedagogik.

Öppna universitetet erbjuder studier enligt Helsingfors universitets utbildningsprogram för dem som söker sin bransch, vill stärka sin kompetens, funderar på en ny karriär och alla andra vänner av lärande. Var öppen för nytt tänkande!

Kompletterande utbildning

I ett föränderligt arbetsliv ger kompetens den bästa tryggheten. Häng med i utvecklingen och uppdatera din kompetens utifrån den nyaste evidensbaserade kunskapen. Vi erbjuder dig som avlagt examen och som är i arbetslivet mångsidiga möjligheter att utveckla din kompetens och expertis. Vi erbjuder exempelvis behörighetsutbildning, specialiseringsutbildning och yrkesinriktad påbyggnadsutbildning.