Sommarjobb
Är du intresserad av ett sommarjobb vid Helsingfors universitet? Letar du efter ett intressant och mångsidigt sommarjobb där du kan bli en del av en toppen arbetsgemenskap? Vill du se universitetet genom de anställdas ögon och lära dig nytt i en intressant arbetsmiljö?

Sök sommarjobb hos oss och bli en av de bästa!
En ansvarsfull arbetsgivare

Helsingfors universitet är en ansvarsfull arbetsgivare och erbjuder endast betalda sommarjobb.

Vi är Finlands största och ett av världens bästa mångvetenskapliga universitet. Universitetets drygt 8 000 anställda arbetar med olika undervisnings-, forsknings- samt sakkunnig- och stöduppgifter. Detta betyder att vi också har mångsidiga möjligheter till sommarjobb. Vi erbjuder våra anställda högklassiga stödtjänster och mångsidiga förmåner.

Helsingfors universitet har åtagit sig att agera ansvarsfullt gentemot alla sina anställda. Våra värderingar bildning, sanning, frihet och gemenskap styr vår rekrytering och personalledning.

För vår personalpolitik har vi skapat principer om ansvarsfullhet som styr all vår verksamhet som arbetsgivare. Vi garanterar våra arbetssökande och vår personal att vi agerar på ett öppet, likvärdigt och icke-diskriminerande sätt.

Lediga sommarjobb

 

Sidan uppdateras allt efter som anställningar lediganslås.

Hur söker jag ett jobb?

Om du inte har sökt jobb hos oss tidigare via det nya systemet (i bruk sedan 17.5.2022) ska du börja med att registrera dig och skapa ett konto i systemet. 

Nya användare registrerar sig på webbsidan  https://jobs.helsinki.fi/ 

Du kan också klicka dig in på sidan genom att trycka på ”Sök jobbet” i respektive platsannons: www.helsinki.fi/sv/om-oss/karriar-och-lediga-anstallningar/lediga-anstallningar

I samband med registreringen frågar vi efter din e-postadress, ett lösenord, ditt namn och ditt bosättningsland eller din bostadsort. Innan du skapar ett användarnamn ska du läsa och godkänna ett dataskyddsutlåtande. 

Vi rekommenderar att du använder en annan e-postadress än @helsinki.fi när du registrerar dig. 

Systemet styr dig direkt till din kandidatprofil. Du får också en bekräftelse på registreringen till den e-postadress du angett.

Läs mer