Juhlavuoden kumppanuudet

375-juhlavuosi tarjoaa kumppaneillemme yhteistyömahdollisuuksia monitieteisen yliopistoyhteisön kanssa. Helsingin yliopisto haluaa tuoda tutkimustulokset ja yliopistolaisten osaamisen yhteiskunnan käyttöön. Yhteistyöllä voimme vastata suuriin yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja vaikuttaa aktiivisesti hyvinvointiin Suomessa ja kansainvälisesti.

Tiedepohjainen ideakilpailu Helsinki Challenge haastaa tutkijat yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa etsimään ratkaisuja ihmiskunnan suuriin haasteisiin. Uskomme, että rajat ylittävä yhteistyö ja uudet toimintatavat edistävät parhaiten tieteen läpimurtoja ja uusien innovaatioiden syntymistä. Kumppaneillemme Challenge-yhteistyö on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa mainettaan edelläkävijänä. Tutustu kilpailuun verkossa challenge.helsinki.fi ja tule ratkaisemaan kanssamme suuria haasteita!

Kilpailun esikarsinnasta semifinaalivaiheeseen päässeet 20 tiimiä ovat keväällä 2015 mukana uudenlaisessa kiihdyttämöohjelmassa. Tiimit saavat kiihdyttämöstä tukea ratkaisujensa kehittämiseen yhteistyössä yliopiston kumppaneiden kanssa. Päätösseminaari ja palkintojenjako järjestetään 12.–13.11.2015. Kilpailun palkintona jaetaan 375 000 euroa. 

Helsinki Challenge -kiihdyttämökumppani
Kiihdyttämökumppani tukee koko ohjelmaa tai sen tiettyä vaihetta. Rahoituksen lisäksi etsimme semifinalisteille asiantuntijamentorointia niin viestinnässä, taloushallinnossa kuin prosessien kehittämisessä.

Helsinki Challenge -kilpailutiimin kumppani
Tutustu tiimeihin ja valitse kiinnostava tiimi. Yhteistyö tiimin kanssa voi jatkua koko vuoden tai kumppanille sopivan ajanjakson vuoden 2015 aikana. Taloudellisen tuen lisäksi tiimiä voi tukea esimerkiksi tarjoamalla tiloja tiimien yhteistyölle, mahdollistamalla kansainvälisiä kontakteja tai tarjoamalla viestintä- tai muuta asiantuntijatukea.

Helsinki Challenge Awards gaalan –sponsori
Gaalan sponsorina saat näköalapaikan uusien ratkaisujen tulevaisuuteen ja olet mukana kansainvälisesti näkyvässä tiedetapahtumassa. Tukesi mahdollistaa kilpailun ja tiimien terävän kansainvälisen näkyvyyden ja kansainvälisten verkostojen rakentamisen.

Kiinnostuitko kumppanuusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä – kumppanuus rakennetaan aina yhteistyössä kumppanin kanssa.

Helsingin yliopiston yhteiskuntasuhteet ja 375-juhlavuoden kumppanuudet:
yhteyspäällikkö Pia Dolivo, 050-595 1209, pia.dolivo@helsinki.fi