Juhlavuoden kumppanuudet

Juhlavuoden varainhankintakampanja Helsinki Insight 375 tukee yliopiston uusia avauksia ja tutkimusta ja opiskelua tieteen eturintamassa. Kampanja tähtää yliopiston strategisen pääoman kasvattamiseen ja tulevaisuudelle tärkeiden huippututkimusalueiden vahvistamiseen. Samalla haluamme vahvistaa yliopiston alumni- ja sidosryhmäsuhteita ja tehdä tunnetuksi yliopiston tavoitteita sekä tutkimuksen ja koulutuksen merkitystä globaalin hyvinvoinnin luomisessa. Lahjoittaminen kannattaa juuri nyt, sillä valtion vastinrahaohjelma voi jopa nelinkertaistaa lahjoituksesi vaikutuksen. Tutustu kampanjaan ja tule mukaan: www.helsinki.fi/insight

Lahjoittajakumppanuuden kautta tuet yliopiston strategisten tavoitteiden toteuttamista ja tutkimuksen ja opiskelun uusia avauksia. Lahjoittajat näkyvät yliopistoyhteisössä, ja ovat mukana yliopiston rehtorin ja kanslerin isännöimässä lahjoittajayhteisö Kirahviklubissa. 100 000 euroa ja enemmän lahjoittaneet rehtori kutsuu mukaan Tulevaisuusrahaston neuvottelukuntaan.

Tiedepohjainen ideakilpailu Helsinki Challenge haastaa tutkijat yhdessä kotimaisten ja kansainvälisten kumppanien kanssa etsimään ratkaisuja ihmiskunnan suuriin haasteisiin. Uskomme, että rajat ylittävä yhteistyö ja uudet toimintatavat edistävät parhaiten tieteen läpimurtoja ja uusien innovaatioiden syntymistä. Kumppaneillemme Challenge-yhteistyö on ainutlaatuinen mahdollisuus rakentaa mainettaan edelläkävijänä. Tutustu kilpailuun verkossa challenge.helsinki.fi ja tule ratkaisemaan kanssamme suuria haasteita!

Kilpailun esikarsinnasta semifinaalivaiheeseen päässeet 20 tiimiä ovat keväällä 2015 mukana uudenlaisessa kiihdyttämöohjelmassa. Tiimit saavat kiihdyttämöstä tukea ratkaisujensa kehittämiseen yhteistyössä yliopiston kumppaneiden kanssa. Päätösseminaari ja palkintojenjako järjestetään 12.–13.11.2015. Kilpailun palkintona jaetaan 375 000 euroa. 

Helsinki Challenge -kiihdyttämökumppani
Kiihdyttämökumppani tukee koko ohjelmaa tai sen tiettyä vaihetta. Rahoituksen lisäksi etsimme semifinalisteille asiantuntijamentorointia niin viestinnässä, taloushallinnossa kuin prosessien kehittämisessä.

Helsinki Challenge -kilpailutiimin kumppani
Tutustu tiimeihin ja valitse kiinnostava tiimi. Yhteistyö tiimin kanssa voi jatkua koko vuoden tai kumppanille sopivan ajanjakson vuoden 2015 aikana. Taloudellisen tuen lisäksi tiimiä voi tukea esimerkiksi tarjoamalla tiloja tiimien yhteistyölle, mahdollistamalla kansainvälisiä kontakteja tai tarjoamalla viestintä- tai muuta asiantuntijatukea.

Helsinki Challenge Awards gaalan –sponsori
Gaalan sponsorina saat näköalapaikan uusien ratkaisujen tulevaisuuteen ja olet mukana kansainvälisesti näkyvässä tiedetapahtumassa. Tukesi mahdollistaa kilpailun ja tiimien terävän kansainvälisen näkyvyyden ja kansainvälisten verkostojen rakentamisen.

Tieteen syyslukukauden 31.8.–5.9.2015 avaava Thinkfest tuo Helsingin yliopiston tieteen sisällöt uudella tavalla kaupunkilaisten osallistuttavaksi ja koettavaksi. Festivaalin teema on globaali Helsinki. Syksyllä 2014 järjestetty Thinkfest-pilotti keskustakampuksella onnistui hyvin. Tutustu tarkemmin osoitteessa thinkfest.helsinki.fi.

Tapahtumayhteistyö
Ehdota tapahtumaasi osaksi Thinkfestiä ja tule tekemään oma tapahtumasi osana festivaalin ohjelmakokonaisuutta. Tapahtumasi on osa valtaavaa tapahtumaa ja tavoitat sen kautta suuren joukon yliopistolaisia ja kaupunkilaisia.

Thinkfest –sponsorointiyhteistyö antaa kumppanille näkyvyyttä tapahtuman aikana. Taloudellisen tuen lisäksi yhteistyö voi olla esimerkiksi medianäkyvyyttä tai yhteistyötä festivaalin visuaalisen ilmeen rakentamisessa. 

Kiinnostuitko kumppanuusmahdollisuuksista? Ota yhteyttä – kumppanuus rakennetaan aina yhteistyössä kumppanin kanssa.

Helsingin yliopiston yhteiskuntasuhteet ja 375-juhlavuoden kumppanuudet:
yhteyspäällikkö Pia Dolivo, 050-595 1209, pia.dolivo@helsinki.fi