Uutiskirjeet

Helsingin yliopiston kansainväliset, englanninkieliset ThinkLetter-uutiskirjeet tarjoavat tuoreimmat tiedeuutiset sinua kiinnostavista aiheista.

Valitse joko yleinen kirje tai kirje, jonka aiheena on: kestävä kehitys, terveys, koulu ja oppiminen, pohjoismainen hyvinvointi, datatiede, ilmakehätutkimus (INAR ThinkLetter) tai Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimus (AleksanteriNews). AleksanteriNews saapuu sähköpostiin kuukausittain, muut kirjeet muutamia kertoja vuodessa.

Katso näytteet teemoitetuista kirjeistä: Data Science, Education, Health, Nordic Welfare, Sustainability, INAR Thinkletter

Helsingin yliopiston ruotsinkielinen uutiskirje UNIversellt tuo yliopistouutiset sähköpostiisi noin 5-6 kertaa vuodessa.

Viimeisimmät yliopiston uutiset ja tapahtumat alumneille 10 kertaa vuodessa suomeksi ja ruotsiksi tai 6 kertaa englanniksi. ThinkLetter Alumnin saa rekisteröityessään alumniksi.

Tilaa Tiedekulman uutiskirje ja tiedät ensimmäisten joukossa, mitä tapahtuu ja millaista ohjelmaa kaikille avoimeen tieteen näyteikkunaan on tulossa.