Uutiskirjeet

Helsingin yliopiston kansainväliset, englanninkieliset ThinkLetter-uutiskirjeet tarjoavat tuoreimmat tiedeuutiset sinua kiinnostavista aiheista.

Voit tilata joko yleisen uutiskirjeen tai kirjeen, jonka aiheena on: kestävä kehitys, terveys, koulu ja oppiminen, pohjoismainen hyvinvointi, datatiede tai ilmakehätutkimus (INAR ThinkLetter). Kukin uutiskirje ilmestyy muutamia kertoja vuodessa. Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimuksesta on olemassa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje AleksanteriNews.

Näyte teemoitetuista kirjeistä: Data Science, Education, Health, Nordic Welfare, Sustainability, INAR Thinkletter

Helsingin yliopiston ruotsinkielinen uutiskirje UNIversellt tuo yliopistouutiset suoraan sähköpostiisi noin 5-6 kertaa vuodessa.

Viimeisimmät yliopiston uutiset ja tapahtumat alumneille 10 kertaa vuodessa suomeksi ja ruotsiksi tai 6 kertaa englanniksi. ThinkLetter Alumnin saa rekisteröityessään alumniksi.

Tilaa tiedekasvatuksen uutiskirje ja seuraa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisia uutisia ja kurssitarjontaa. Tiedekasvatus tarjoaa ohjelmaa lapsille ja nuorille ja tukea opettajille.

Tilaa Tiedekulman uutiskirje ja tiedät ensimmäisten joukossa, mitä tapahtuu ja millaista ohjelmaa kaikille avoimeen tieteen näyteikkunaan on tulossa.