Uutiskirjeet
Tilaa Helsingin yliopiston uutiskirje ja pysyt ajan tasalla uusimmista ja puhutuimmista tiedeuutisista ja tapahtumista. Voit valita yhden kirjeen tai tilata vaikka kaikki. Sisältöjä saat räätälöityä omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan.
ThinkLetter

Helsingin yliopiston kansainväliset, englanninkieliset ThinkLetter-uutiskirjeet tarjoavat tuoreimmat tiedeuutiset sinua kiinnostavista aiheista.

Valitse joko yleinen kirje tai kirje, jonka aiheena on: kestävä kehitys, terveys, koulu ja oppiminen, pohjoismainen hyvinvointi, datatiede, ilmakehätutkimus (INAR ThinkLetter) tai Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimus (AleksanteriNews). AleksanteriNews saapuu sähköpostiin kuukausittain, muut kirjeet muutamia kertoja vuodessa.

Katso näytteet teemoitetuista kirjeistä: Data Science, Education, Health, Nordic Welfare, Sustainability, Climate

Tiedekulma

Tilaa Tiedekulman uutiskirje ja tiedät ensimmäisten joukossa, mitä tapahtuu ja millaista ohjelmaa kaikille avoimeen tieteen näyteikkunaan on tulossa.

Tiedekasvatus

Tilaa tiedekasvatuksen uutiskirje ja seuraa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisia uutisia ja kurssitarjontaa. Tiedekasvatus tarjoaa ohjelmaa lapsille ja nuorille ja tukea opettajille. Katso näyte Tiedekasvatuksen uutiskirjeestä.

UNIversellt – yli­opis­to­uu­ti­sia ruot­sik­si

Helsingin yliopiston ruotsinkielinen uutiskirje UNIversellt tuo yliopistouutiset sähköpostiisi noin 5-6 kertaa vuodessa.

ThinkLetter alumnille

Viimeisimmät yliopiston uutiset ja tapahtumat alumneille 10 kertaa vuodessa suomeksi ja ruotsiksi tai 6 kertaa englanniksi. ThinkLetter Alumnin saa rekisteröityessään alumniksi.