Uutiskirjeet

Helsingin yliopiston kansainväliset, englanninkieliset ThinkLetter-uutiskirjeet tuovat tiedeuutiset suoraan sähköpostiisi.

Voit tilata joko yleisen uutiskirjeen (sisältäen tärkeimmät ja kiinnostavimmat tiede- ja yliopistouutiset eri aloilta) tai tiettyä aihetta (kestävä kehitys, terveys, koulu ja oppiminen, pohjoismainen hyvinvointi, datatiede) syvällisemmin käsittelevän uutiskirjeen. Kukin uutiskirje ilmestyy muutamia kertoja vuodessa.

Tilaa ThinkLetter! (yleinen, kestävä kehitys, terveys, koulu ja oppiminen, pohjoismainen hyvinvointi, datatiede)

Tilaa INAR Climate -uutiskirje! (ilmakehä ja ilmasto)

Näyte teemoitetuista kirjeistä:

Viimeisimmät yliopiston uutiset ja tapahtumat alumneille 10 kertaa vuodessa suomeksi ja ruotsiksi ja 6 kertaa englanniksi. ThinkLetter Alumnin saa rekisteröityessään alumniksi.

Tiedekulmassa olet huipputieteen äärellä keskustakampuksen ytimessä. Tarjoamme tiedesisältöjä helposti nautittavissa muodoissa ja yhteiskäyttötiloja kolmessa kerroksessa. Pistäydy, osallistu, keskustele, työskentele. Meillä ovet ja ajatukset ovat avoinna kaikille.

Tilaa Tiedekulman uutiskirje!

Vuorikadulla toimiva Helsinki Think Company on kohtaamispaikka uudenlaiselle yrittäjyydelle. Se on yhteisöllinen työtila, jossa opiskelijat, tutkijat ja yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat verkostoitua.

Tilaa Helsinki Think Companyn uutiskirje!

Helsingin yliopiston ruotsinkielinen uutiskirje UNIversellt tuo yliopistouutiset suoraan sähköpostiisi noin 5-6 kertaa vuodessa.

Tilaa UNIversellt!

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla?

Tilaa tiedekasvatuskeskuksen uutiskirje!