Tiedekasvatus
Yliopiston tiedekasvatusverkosto innostaa kaikenikäisiä tieteen ja tutkitun tiedon pariin. Tervetuloa mukaan toimintaan!
Uteliaisuus muuttaa maailmaa

Oppimisen ilo ja uteliaisuus uutta kohtaan syntyvät jo lapsena. Jokaisella on kyky oppia, läpi elämän. Oikeaan tietoon perustuva itsenäinen ajattelu on muuttuvassa maailmassa ehkäpä tärkein kansalaistaitomme. Siksi tiede kuuluu kaikille. Helsingin yliopiston tiedekasvatus tuo tieteen koko yhteiskunnan käyttöön. Innostamme ajattelemaan, oivaltamaan ja tekemään yhdessä.Sillä uteliaisuus muuttaa maailmaa.

Verkkosivumme uudistuvat

Tervetuloa tutustumaan Helsingin yliopiston tiedekasvatustoimintaan.

Tällä sivustolla kerromme lyhyesti tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista tapahtumista. Näiden sivujen kautta pääset myös suosituimpiin palveluihimme, jotka on tarkemmin esitelty tiedekasvatuksen nykyisillä verkkosivuilla. Uudistamme parhaillaan verkkosivujamme. Uudet sivut julkaistaan syksyllä 2021. 
 

 

Ajankohtaista
Opettajille ja oppimisyhteisöille
Lapsille ja koululaisille
Nuorille
Pysy ajan tasalla - tilaa uutiskirje

Oletko kiinnostunut saamaan sähköpostitse tietoa Helsingin yliopiston tiedekasvatustoiminnan ajankohtaisista asioista, tarjonnasta lapsille ja nuorille sekä tuesta opettajille eri asteilla? Pysy ajantasalla ja tilaa Helsingin yliopiston tiedekasvatusuutiset. 
 

Seuraa tiedekasvatusta sosiaalisessa mediassa