Avoin yliopisto: Espanja
Espanja on osa Helsingin yliopiston Kielikeskuksen opintoja.

Espanja on maailman neljänneksi puhutuin kieli ja yksi YK:n ja EU:n virallisista kielistä. Espanja on 21 maan virallinen kieli. Espanjaa puhutaan Espanjan lisäksi Etelä- ja Keski- Amerikassa ja Meksikossa ja lisäksi mm. myös Yhdysvalloissa. Erityisesti matkailun, kulttuurin ja ulkomaankaupan saralla espanjan taito on tärkeä. Espanjan opinnoissasi tutustut myös espanjalaiseen ja latinalaisamerikkalaiseen elämäntapaan ja kulttuuriin, johon kuuluu musiikki ja tanssi sekä myös kirjallisuus ja kuvataide.

Espanjan yksittäiset kurssit

Voit opiskella espanjan opintotarjonnasta sinulle sopivia yksittäisiä kursseja. Joihinkin kursseihin voi liittyä esitietovaatimuksia. Tarkemmat tiedot löydät kurssin sivulta. Opintoihin ilmoittaudutaan kurssi kerrallaan.

Espanjan alkeiskurssit Alkeiskursseilla tutustutaan kielen perusteisiin sekä espanjankieliseen maailmaan ja kulttuuriin.
Espanjan jatkokurssit Jatkokursseilla kehitetään itsensä ilmaisemista ja puheen ymmärtämistä sekä laajennetaan espanjankielisen maailman tuntemusta.
Suullinen ja kirjallinen taito Kurssit, joissa hiotaan espanjan suullista ja kirjallista osaamista.
Muut espanjan kurssit Muita espanjan kursseja eri teemoihin liittyen.
Kielilinkkejä: Espanja

Kielikeskuksen kokoama linkkisivusto, jossa on linkkejä kielten verkkoaineistoihin.

Ohjeita opiskeluun ja opintoneuvonta

Tärkeää tietoa opiskeluihisi liittyen löydät Opiskelijan ohjeista.

Uudelle opiskelijalle: Tutustu opiskelun muistilistaan, josta löydät opiskelun eri vaiheisiin liittyvät käytännöt ja ohjeet kootusti.

Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta, ota yhteyttä!

Tutkinto-opiskelijaksi?

Tutustu koulutusohjelmiin ja opiskelijaksi hakemiseen.

Sinua voisi kiinnostaa myös