Lahjakortti Avoimen yliopiston opintoihin

Opiskelu tuo sisältöä elämään, avartaa ajatuksia, virkistää ja vahvistaa. Anna läheiselle, ylioppilaalle, päivänsankarille tai vaikka eläkkeelle siirtyvälle lahjaksi lahjakortti Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston opintoihin!

Avoin yliopisto tarjoaa Helsingin yliopiston koulutusohjelmien mukaisia opintoja lähes kaikilta yliopiston tieteenaloilta. Opinnot ovat avoimia kaikille ikään ja koulutustaustaan katsomatta. Opiskella voi paitsi yliopistolla, myös verkossa ja yhteistyöoppilaitoksissa. Suoritetut opinnot kirjataan Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisteriin.

Lahjakortilla voi ilmoittautua yhdelle Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston opintojaksolle (=kurssille), jonka laajuus on viisi opintopistettä (5 op). Lahjakortin hinta on 75 euroa. Se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä alkaen.

• Osta lahjakortti tästä linkistä
    Maksat lahjakortin verkkomaksuna (75e) ostotapahtuman yhteydessä.

• Pian ostoksen jälkeen saat sähköpostiisi automaattiviestin ja sen liitteenä ladattavan / printattavan lahjakortin (PDF). Lahjakortti sisältää ilmoittautumisohjeet sekä ilmoittautumisen yhteydessä tarvittavan, yksilöidyn lahjakoodin.

• Toimita lahjakortti sen saajalle kirje- tai sähköpostina.

Olet saanut lahjaksi uutta tietoa ja avartuvia ajatuksia. Onnittelut!

Näin voit lunastaa saamasi lahjan:

• Valitse opintotarjonnastamme* haluamasi viiden opintopisteen (5 op) laajuinen opintojakso
    (= yksittäinen kurssi).
  • Huomioi valintaa tehdessäsi opintojakson mahdolliset ennakkotietovaatimukset sekä lahjakortin voimassaoloaika. Riittää, että ilmoittaudut opintoihin lahjakortin voimassaoloajan puitteissa, vaikka itse opinnot alkaisivatkin vasta myöhemmin.

• Ilmoittautuminen alkaa pääsääntöisesti 45 päivää ennen kunkin opintojakson alkua. Voit tarkistaa ilmoittautumisen alkamisajankohdan klikkaamalla opinto-ohjelmassa olevaa Ilmoittaudu-painiketta.

• Ilmoittaudu opintojaksolle opinto-ohjelmassa olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta. Maksuvaiheessa syötä lomakkeelle lahjakortin koodi, jonka löydät saamastasi lahjakortista.

*) Huomaa, että voit ilmoittautua lahjakortilla vain Helsingin yliopiston Avoimen yliopiston itse järjestämälle opintojaksolle. Lahjakorttia ei voi käyttää esimerkiksi työväen- tai kansalaisopiston, kansanopiston, kesäyliopiston tai muun yliopiston/ammattikorkeakoulun avoimen yliopiston järjestämiin opintoihin.

Avoin yliopisto toivottaa antoisia opintoja! Oppiminen tekee hyvää.