Inkvartering och mötesutrymmen

Söker du den perfekta inramningen för företagets möte eller konferens? Tvärminne zoologiska station erbjuder flera fina möteslokaler med plats för upp till 70 deltagare. Vi erbjuder prisvärd inkvartering samt hållbar och välsmakande lokalproducerad mat.

Mötesutrymmen för olika behov

Stationen har två större kurssalar för ca 40 – 70 personer. En av kurssalarna är fullt utrustad för hybridmöten, och det är behändligt att vid behov delta på distans.

Det finns också ett antal andra mötesrum och faciliteter för mindre grupper. Studentbostadens mysiga sällskapsrum fungerar även utmärkt som mötesrum för upp till 50 personer. 

Den så kallade Paviljongen har två mötesrum för ca 20 personer. Alla mötesutrymmen har dataprojektor, blädderblockstavla, whiteboard och WiFi.

 

 

Bo bekvämt

Vid stationen erbjuder vi inkvartering i Studentbostad. Byggnaden har 20 moderna tvåbäddsrum. Alla rum är utrustade med skrivbord för den som vill arbeta under vistelsen.

Det finns ett handfat i rummet, delat badrum och toalett finns i korridoren. Det finns två självbetjäningskök och ett större sällskapsrum, som också kan användas för möten.

Ytterligare inkvartering finns i Paviljongbyggnaden som erbjuder 10 enkelrum och ett tvåbäddsrum. Badrum och toaletter finns i korridorerna. I alla rum finns också ett eget skrivbord. Huset har kök för självhushåll, en stor uteservering och en grill.

Vid behov finns det ytterligare boende i andra byggnader vid stationen.

Njut vid havet

Läckra måltider som tillagas av stationens eget kök serveras i huvudbyggnadens matsal med en magnifik havsutsikt. Restaurangen har plats för 70 gäster.

Frukost serveras kl. 8–9, lunch kl.12–13, eftermiddagskaffe kl. 14.30–15 och middag kl. 17–18. För kvällen kan du beställa olika kvällsbitar eller kalla supéer (exempelmenyer fås från kansliet). Kvällsmaten levereras till köken i anslutning till inkvarteringen och gästerna dukar sedan själva fram måltiden. 

Vad sägs om en festmiddag som avslutning på seminariet? Vårt kök förbereder gärna en bankett enligt era önskemål!

 

Mys i strandbastun

Den stämningsfulla bastun ligger precis vid havet och kan även privatbokas för gästande grupper. Sällskapsrummet har en fantastisk utsikt över havet. För den hugade, är det är lätt att året om ta ett uppfriskande dopp i Östersjön.

Bastun har två basturum, ett tvättrum, ett sällskapsrum med öppen spis och ett omklädningsrum. Sällskapsrummet är också tillgängligt för mysiga kvällsevenemang, och grupper kan beställa en skräddarsydd cateringtjänst.

Får vi ge en offert?