Inkvartering och mötesutrymmen

Söker du den perfekta inramningen för företagets möte eller konferens? Tvärminne zoologiska station erbjuder flera fina möteslokaler med plats för upp till 60 deltagare. Vi erbjuder prisvärd inkvartering samt hållbar och välsmakande lokalproducerad mat.

Mötesutrymmen för olika behov

Stationen har två större kurssalar för ca 40 – 60 personer. En av kurssalarna är fullt utrustad för hybridmöten, och det är behändligt att vid behov delta på distans.

Det finns också ett antal andra mötesrum och faciliteter för mindre grupper. Studentbostadens mysiga sällskapsrum fungerar även utmärkt som mötesrum för upp till 50 personer. 

Den så kallade Paviljongen har två mötesrum för ca 20 personer. Alla mötesutrymmen har dataprojektor, blädderblockstavla, whiteboard och WiFi.

 

 

Bo bekvämt

Besökare inkvarteras bekvämt i separata bostadshus som finns på stationsområdet. Totalt finns cirka 70 bäddar tillgängliga för användning året runt.

Forskarbostaden renoverades helt 2023 och erbjuder bekvämt boende med 10 dubbelrum och 2 enkelrum. Alla rum har egen toalett och dusch samt ett skrivbord. I byggnaden finns gemensamma sällskapsrum och ett välutrustat kök för självhushåll. På nedre våningen finns en tillgänglig lägenhet med 2 separata rum, delat badrum och toalett, kök och vardagsrum.

Studentbostaden har 20 moderna dubbelrum. Alla rum är utrustade med skrivbord, så att du kan arbeta på ditt rum. Rummen har tvättställ och toaletter och duschar finns på korridorerna. Två dubbelrum har egen toalett och dusch. Det finns två kök med självhushåll och ett mysigt sällskapsrum, som också kan användas som föreläsningssal.

Ytterligare boende finns tillgängligt i Paviljongen. Denna byggnad har 10 enkelrum och ett dubbelrum. Toaletter och duschar finns i korridorerna. Alla rum har ett eget skrivbord. Byggnaden har ett självbetjäningskök, en stor utomhusterrass och en grill.

Vid behov finns ytterligare boende i andra byggnader vid stationen. Stationen har totalt 3 tillgängliga rum.

Njut vid havet

Läckra måltider som tillagas av stationens eget kök serveras i huvudbyggnadens matsal med en magnifik havsutsikt. Restaurangen har plats för 70 gäster.

Frukost serveras kl. 8–9, lunch kl.12–13, eftermiddagskaffe kl. 14.30–15 och middag kl. 17–18. För kvällen kan du beställa olika kvällsbitar eller kalla supéer (exempelmenyer fås från kansliet). Kvällsmaten levereras till köken i anslutning till inkvarteringen och gästerna dukar sedan själva fram måltiden. 

Vad sägs om en festmiddag som avslutning på seminariet? Vårt kök förbereder gärna en bankett enligt era önskemål!

 

Mys i strandbastun

Den stämningsfulla bastun ligger precis vid havet och kan även privatbokas för gästande grupper. Sällskapsrummet har en fantastisk utsikt över havet. För den hugade, är det är lätt att året om ta ett uppfriskande dopp i Östersjön.

Bastun har två basturum, ett tvättrum, ett sällskapsrum med öppen spis och ett omklädningsrum. Sällskapsrummet är också tillgängligt för mysiga kvällsevenemang, och grupper kan beställa en skräddarsydd cateringtjänst.

Får vi ge en offert?