Muita alumnipalveluita

Yliopisto-lehti on tiedelehti kaikille Helsingin yliopistosta. Se esittelee viimeisimmät tutkimukset, ajattomimmat analyysit, tietävimmät tutkijat ja ihastuttavimmat ilmiöt 10 kertaa vuodessa. Lehti avaa silmiä, antaa näkökulmia ja punnitsee tietoa.

Tarjoamme vuoden 2018 alusta alkaen Helsingin yliopiston alumneille Yliopisto-lehden verkossa olevan näköisversion maksutta. Lähetämme lehden ilmestymispäivänä linkin näköisversioon sähköpostitse kaikille alumniksi ilmoittautuneille.

Mikäli et saanut lehteä, tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Päivitä yhteystietosi täällä!

Tiesitkö, että voit valmistumisen jälkeenkin käyttää yliopiston kirjastopalveluja?

Sytykettä ammattitaitosi ja osaamisesi kehittämiseksi löydät Helsingin yliopiston kirjastosta. Tieteenalasi elektroninen aineisto, kirjat ja lehdet ovat käytettävissäsi kirjaston toimipisteissä. Lisäksi voit varata Kaisa-kirjaston 7. kerroksen alumnitilan käyttöösi. Tila toimii kohtaamispaikkana, ryhmätyötilana ja vapaan keskustelun tilana.

Valmistuttuasi Helsingin yliopistosta tai työsuhteen päättyessä päättyy myös oikeutesi helsinki.fi-sähköpostiosoitteen käyttöön.

Ilmoittauduttuasi alumniksi voit ottaa tilalle alumnisähköpostiosoitteen, joka on muotoa etunimi.sukunimi@alumni.helsinki.fi. Huomaathan, että alumnisähköpostiosoite on ohjausosoite, se ei sisällä sähköpostilaatikkoa eivätkä vanhat sähköpostisi välity sinne automaattisesti.

 

Unisport tarjoaa huippuluokan liikunta- ja hyvinvointipalveluita kuudella kampuksella. Unisportin liikuntakeskuksissa pääset helposti uuden liikuntaharrastuksen alkuun tai voit haastaa itsesi kokeilemaan uutta. Runsas lajivalikoima kattaa niin uusimmat liikuntatrendit, kuten saunajoogan tai SH'BAMin, kuin perinteisemmätkin vaihtoehdot. Uuden kokeileminen on helppoa rennossa ilmapiirissä, joka ei keskity pelkkään suorittamiseen. Myös kaikki alumnit voivat käyttää Unisportin palveluja! Tiesitkö, että Alumniyhdistyksen jäsenet saavat suuren osan Unisportin palveluista alennushintaan?

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS on Helsingin yliopiston erillislaitos, joka säilyttää ja ylläpitää luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia sekä harjoittaa niihin liittyvää tutkimusta. Luomuksen kokoelmiin pääset tutustumaan kolmessa kiinnostavassa yleisökohteessa: Seuraa vuodenaikojen vaihtumista Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa, jotka tarjoavat hengähdystilaa Helsingissä. Luonnontieteellisessä museossa voit ottaa koko perheen mukaan maailmanympärysmatkalle tai jännittävälle seikkailulle dinosaurusten seurassa.