Verkostoidu alumniryhmissä

Monitieteisestä alumniyhteisöstämme löydät uusia tuttavuuksia niin omalta kuin muiltakin tieteenaloilta. Löydä oma verkostosi alumniryhmien kautta.

Ryhmien toimintaan pääset tutustumaan lähemmin ja osallistumaan Helsinki Alumni Hub -verkkoportaalissa.
Kansainväliset alumniklubit

Kansainväliset alumniklubit ovat Helsingin yliopiston alumnien perustamia paikallisia verkostoja. Paikallisklubien toiminnan ytimessä on alumnien verkostoitumisen mahdollistaminen. Poikkitieteellisissä verkostoissa voit solmia uusia tai elvyttää vanhoja ystävyyksiä tai vaikkapa pitää yllä suomen kielen taitoa. Verkostomme tukee jatkuvaa oppimista, auttaa sinua pysymään ajan tasalla koulutuksen ja tutkimuksen nykytilasta ja tarjoaa mahdollisuuden luoda yhdessä uusia innovaatioita. 

Klubit mahdollistavat alumniuden toteuttamisen paikallisesti, missä tahansa ympäri maailmaa. Kansainvälistä alumnitoimintaa löytyy tällä hetkellä Brysselistä, Berliinistä, Pekingistä ja Shanghaista, Tukholmasta ja Lontoosta. Lisäksi Yhdysvalloissa on lähdetty rakentamaan USA Alumni & Friends -verkostoa.

Tohtorialumnit 

Tohtorialumnien verkosto kutsuu kaikki nykyiset tohtoriopiskelijat ja aiemmin tohtoriksi valmistuneet keskustelemaan, sparraamaan toisiaan ja verkostoitumaan. Tämä poikkitieteellinen verkosto kattaa kaikki Helsingin yliopiston tutkijakoulujen ja tohtoriohjelmien alat.  

 

Etsitkö itsellesi mentoria tai sparraajaa? Haluaisitko osallistua tutkijakoulutuksen kehittämiseen tai esimerkiksi tukea nykyopiskelijaa väitöskirjaprosessissa? Olisiko sinulla uratarina, jonka jakamalla voisit inspiroida tulevia tohtoreita oman uransa miettimisessä? Liity tohtorialumnien verkostoon Helsinki Alumni Hubissa!

Mentorointiverkosto 

Työelämän muuttuvat tarpeet asettavat uudenlaisia haasteita koulutukselle myös valmistumisen jälkeen. Itsensä kehittäminen sekä tarve sopeutua uusiin tilanteisiin ja vaihtuviin tehtäviin kuvaavat hyvin työelämää. Vertaismentorointi ja kevyt sparraus tukevat ammatillista kasvua. Haluaisitko tukea muita alumneja tai etsitkö itsellesi sparraajaa? 

Mentorointiverkoston kautta voit löytää itsellesi muita alumneja, joiden kanssa voitte yhdessä kehittyä yhä paremmaksi. 

Helsingin yliopiston alumniyhdistys

Helsingin yliopiston alumniyhdistys on alumnien itsenäinen ja aktiivinen yhdistys, joka tarjoaa jäsenilleen monipuolista ohjelmaa seminaareista kulttuuritapahtumiin ja matkoista juhliin, rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaniemme kautta sekä mahdollisuuden vaikuttaa yliopistoyhteisön kehitykseen. 

Helsingin yliopiston alumniyhdistys on yliopistolla toimivista alumniyhdistyksistä suurin ja sillä on jäseniä kaikista tiedekunnista. 

Tutustu muihin ryhmiin tai perusta omasi 

Helsingin yliopiston alumnit ovat aktiivisia verkostoitujia ja vaikuttajia. Helsinki Alumni Hub -verkkoportaali tarjoaa alumneille mahdollisuuden verkostoitua laajemmin sekä nostaa kiinnostavia uutisia ja tapahtumia myös muiden alumnien tietoisuuteen.  

Alumniryhmät voivat pitää yhteyttä turvallisessa ympäristössä ja kehittää omaa toimintaansa verkkoportaalissa. Kun alumniryhmällesi on luotuna ryhmä Hubiin, pystyt kätevästi myös viestimään ryhmän jäsenille ja tarvittaessa pyytämään apua Helsingin yliopiston alumnitiimiltä.