Alumniedut

Yliopisto-lehti on tiedelehti kaikille Helsingin yliopistosta. Se esittelee viimeisimmät tutkimukset, ajattomimmat analyysit, tietävimmät tutkijat ja ihastuttavimmat ilmiöt 10 kertaa vuodessa. Lehti avaa silmiä, antaa näkökulmia ja punnitsee tietoa. Laadukkaat artikkelit ja kiinnostavat henkilökuvat tarjoavat mahdollisuuden syventyä tiedeyhteisön ajankohtaisiin teemoihin ja oppia uutta.

Tarjoamme vuoden 2018 alusta alkaen Helsingin yliopiston alumneille Yliopisto-lehden verkossa olevan näköisversion maksutta. Lähetämme lehden ilmestymispäivänä linkin näköisversioon sähköpostitse kaikille alumniksi ilmoittautuneille.

Mikäli et saanut lehteä, tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Päivitä yhteystietosi täällä!

 

Kaisa-kirjaston Alumnitila on alumnien oma tila ryhmätöitä, keskusteluita, kokouksia tai muuta yhteiskäyttöä varten.

Kaisa-kirjaston 2. kerroksesta (tila 2024) löydät Alumnitilan, joka on varattu erityisesti Helsingin yliopiston alumnien käyttöön ma–pe klo 16–20  ja la klo 11-17 kahdeksi tunniksi/tilaisuus kerrallaan. Varaa tila lähettämällä viestiä osoitteeseen alumni(at)helsinki.fi.

Tiesitkö, että voit valmistumisen jälkeenkin käyttää yliopiston kirjastopalveluja?

Sytykettä ammattitaitosi ja osaamisesi kehittämiseksi löydät Helsingin yliopiston kirjastosta. Tieteenalasi elektroninen aineisto, kirjat ja lehdet ovat käytettävissäsi kirjaston toimipisteissä.

Valmistuttuasi Helsingin yliopistosta tai työsuhteen päättyessä päättyy myös oikeutesi helsinki.fi-sähköpostiosoitteen käyttöön.

Ilmoittauduttuasi alumniksi voit ottaa tilalle alumnisähköpostiosoitteen, joka on muotoa etunimi.sukunimi@alumni.helsinki.fi. Huomaathan, että alumnisähköpostiosoite on ohjausosoite, se ei sisällä sähköpostilaatikkoa eivätkä vanhat sähköpostisi välity sinne automaattisesti.

Mikäli haet alumnisähköpostiosoitetta, tulee Sinun tulee täyttää sen saamiseksi seuraavat ehdot:

1) Olet nykyinen tai entinen Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija tai entinen Helsingin yliopiston työntekijä. 
2) Olet liittynyt Helsinki Alumni -yhteisöön. Liity alumniyhteisöön täällä.
3) Sitoudut noudattamaan alumnisähköpostiosoitteen käyttöehtoja. Tutustu käyttöehtoihin täällä.

Liity siis ensin alumniyhteisöön ja täytä sen jälkeen allaoleva e-lomake.

Saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa kerrotaan, kun alumnisähköpostiosoitteesi on luotu ja se on käyttövalmis.

Unisport tarjoaa huippuluokan liikunta- ja hyvinvointipalveluita kuudella kampuksella. Unisportin liikuntakeskuksissa pääset helposti uuden liikuntaharrastuksen alkuun tai voit haastaa itsesi kokeilemaan uutta. Runsas lajivalikoima kattaa niin uusimmat liikuntatrendit, kuten saunajoogan tai SH'BAMin, kuin perinteisemmätkin vaihtoehdot. Uuden kokeileminen on helppoa rennossa ilmapiirissä, joka ei keskity pelkkään suorittamiseen. Myös kaikki alumnit voivat käyttää Unisportin palveluja!

Luonnontieteellinen keskusmuseo LUOMUS on Helsingin yliopiston erillislaitos, joka säilyttää ja ylläpitää luonnontieteellisiä kansalliskokoelmia sekä harjoittaa niihin liittyvää tutkimusta. Luomuksen kokoelmiin pääset tutustumaan kolmessa kiinnostavassa yleisökohteessa: Seuraa vuodenaikojen vaihtumista Kaisaniemen ja Kumpulan kasvitieteellisissä puutarhoissa, jotka tarjoavat hengähdystilaa Helsingissä. Luonnontieteellisessä museossa voit ottaa koko perheen mukaan maailmanympärysmatkalle tai jännittävälle seikkailulle dinosaurusten seurassa.