Opiskelijaksi

Kumpulan tiedekampuksen opiskelijana perehdyt syvällisesti luonnontieteiden laajaan kirjoon ja tutkimuskohteiden monipuolisuuteen. Opiskelussa yhdistyvät pitkäjänteinen perusasioiden opettelu ja tutustuminen oppiaineen viimeisimpiin tutkimustuloksiin. Kompakti kampus ja yhteisöllinen ilmapiiri mahdollistavat uudenlaisen oppimiskulttuurin luomisen.

Tutustu koulutusohjelmiimme ja hae opiskelijaksi!

Tarjoamme Kumpulassa opintonsa aloittaville tehokasta pienryhmäopetusta, yksilöllistä ohjausta sekä opiskelutaitojen tukea. Tiedekunta jakaa uusille opiskelijoille opintojen alussa kannettavan tietokoneen.

Matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa voit suorittaa luonnontieteiden kandidaatin, filosofian maisterin, filosofian lisensiaatin ja filosofian tohtorin tutkinnon. Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto on alempi korkeakoulututkinto ja filosofian maisterin tutkinto ylempi korkeakoulututkinto. Lisensiaatin ja tohtorin tutkinnot ovat tieteellisiä jatkotutkintoja.

Tervetuloa opiskelemaan Kumpulan tiedekampukselle!

Huom! Vanhan tutkintorakenteen mukaan opiskelevien siirtymäaika loppuu 18.12.2020.

Jos olet aloittanut ennen syksyä 2017 ja vanhan rakenteen mukaiset opintosi ovat vielä kesken, lue Opiskelijan ohjeista, miten saat opintosi valmiiksi ajoissa.

Tule meille opiskelemaan

Opi luonnontieteistä

Tutustu matematiikan, kemian, maantieteen, geologian, fysiikan ja tietojenkäsittelytieteen ilmiöihin lyhyiden opetusvideoiden avulla!

Uutisia opetuksesta