Yhteisö

Kaupunkitutkimusinstituutti Urbaria on vireä ja monitieteinen tutkimusyhteisö, jonka jäsenet toimivat aktiivisesti niin tutkimusmaailmassa kuin yhteiskunnallisessa keskustelussakin.
Keitä olemme?

Olemme Kaupunkitutkimusinstituutin johtaja Mari Vaattovaara ja yhteyspäällikkö Mikko Posti. Tältä sivulta löydätte listan verkostomme tutkijoista ja pääsette tutustumaan ainakin osaan heistä myös tarkemmin. Kerromme mielellämme lisää monitieteellisestä tutkimuksestamme, yhteiskunnallisesta vuorovaikutuksesta sekä muusta toiminnasta. Olethan siis meihin rohkeasti yhteydessä!

Sähköposti: urbaria@helsinki.fi
Puhelin: +358 50 471 6334

Tutustu instituuttiin ja sen toimintaan tarkemmin täällä!

Liity jäseneksi!

Urbarian jäsenyys on avoin kaikille Helsingin yliopistoon affilioituneille tohtorikoulutettaville sekä tohtorintutkinnon jo omaaville tutkijoille.

Tutustu jäsenyyden hakemiseen ja etuihin!

Show more info
PostDoc-foorumi

PostDoc-foorumi on Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien rahoittama poikkitieteellinen yhteiskehittämisohjelma Helsingin yliopiston ja Aalto yliopiston tutkijatohtoreiden sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien välillä. Sen tavoitteena on kehittää kaupunkiteemaista tutkimusta, tiedonvaihtoa ja yhteistyötä yliopistojen ja kaupunkien välillä. Tutkijatohtorit ovat joko työsuhteessa Helsingin yliopistoon tai Aalto yliopistoon, mutta heidän tutkimusteemansa poikkileikkaavat kaupunkien strategioita.