Liity Urbarian jäseneksi!

Liity osaksi Helsingin yliopiston 180 jäsenen tutkijayhteisöä.
Jäsenen mahdollisuudet Urbarian toiminnassa

Ur­ba­rian jä­se­ne­nä sinä:

  • saat affiliaatiomerkinnän Urbariaan
  • pääset osaksi Kaupunkiakatemian verkostoa, aktiviteetteja ja projekteja (yhteistyössä Aalto-yliopiston ja Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien kanssa)
  • solmit uusia yhteyksiä sekä kansallisesti että kansainvälisesti
  • voit osallistua yhteisten tapahtumien, seminaarien ja aktiviteettisen suunnitteluun ja järjestämiseen
  • saat tukea, koulutusta ja materiaaleja viestintääsi ja mediasuhteitasi tukemaan
  • saat Urbaria uutiskirjeen ja tietoa tulevista projekteista
  • voit halutessasi opettaa Kaupunkitutkimuksen ja -suunnittelun maisteriohjelmassa
  • voit hakea potentiaalista Urbaria rahoitusta (Urbaria on osa Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urban Finland aloitetta uuden jaetun monitieteellisen kaupunkitutkimuksen ekosysteemin perustamiseksi)
Kuin­ka haet jä­se­nyyt­tä?

Urbarian jäsenyys on avoin kaikille Helsingin yliopistoon affilioituneille tutkijoille, joilla on tohtorintutkinto, ja tohtorikoulutettaville. Urbarian tutkimus keskittyy kaupunki- ja aluetutkimukseen. Urbaria yhteisön jäsenillä on suunnitelmia kaupunki- aluetutkimuksen alalla sekä todennettua aikaisempaa ja käynnissä olevaa tutkimusta alalta (julkaistuja vertaisarvioituja artikkeleita).

Urbarian johtoryhmä, johon kuuluu edustajat matemaattis-luonnontieteellisestä, valtiotieteellisestä, humanistisesta ja bio- ja ympäristötieteellisestä tiedekunnassa, arvioi hakemukset. Hakulomake on jatkuvasti avoinna.

HEL­SUS pro­fes­so­rit ja jä­se­net

Kaikki Helsus professorit ja jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita liittymään Urbariaan. Jos sinulla on jo HELSUS KATI jäsenyys, saat automaattisesti Urbarian jäsenyyden. Muut HELSUSin jäsenet hakevat Urbaria jäsenyyttä erikseen.

Jäseniä kehotetaan lisäksi liittymään urbaria-members(at)helsinki.fi –postituslistalle. Liittymisohjeet näet täältä tai voit pyytää Urbarian koordinaattoria lisäämään sinut listalle.

Lisätietoja jäsenyydestä antaa Urbarian yhteyspäällikkö Mikko Posti. Katso yhteystiedot täältä.