Alumniedut

Olemme koonneet tälle sivulle alumneille suunnattuja etuja, ole hyvä!
Lisää alumnietuja löydät alumnien omasta verkkoyhteisöstä Helsinki Alumni Hubista.
Hyödynnä 10 % alennus koulutuksista

Työelämätaitoja kannattaa päivittää säännöllisesti. HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö, joka tarjoaa koulutusta työelämän tarpeisiin, työuran eri vaiheisiin.

HY+ tarjoaa alumneille 10 % alennuksen tietyistä täydennyskoulutuksista. Tutustu vaihtuvaan valikoimaan – olisiko siellä jotakin juuri sinulle? Valittavissa muun muassa monipuolinen kattaus johtamis- ja esihenkilövalmennusta, useita digitaalisen viestinnän koulutuksia sekä digitaalista oppimismuotoilua. Voit suorittaa yksittäisiä kursseja tai laajempia kokonaisuuksia.

Löydät alennuskoodin Helsinki Alumni Hubista.

Lue Yliopisto-lehteä

Yliopisto-lehti on tiedelehti kaikille Helsingin yliopistosta. Se esittelee viimeisimmät tutkimukset, ajattomimmat analyysit, tietävimmät tutkijat ja ihastuttavimmat ilmiöt 10 kertaa vuodessa. Lehti avaa silmiä, antaa näkökulmia ja punnitsee tietoa. Lukijat arvostavat Yliopisto-lehteä: kevään 2021 lukijatutkimuksen mukaan he pitävät lehteä luotettavana, ammattitaitosesti tehtynä ja itselleen hyödyllisenä. 

Tilaa Yliopisto-lehti alumnihintaan

Jos haluat lukea painettua Yliopisto-lehteä, tilaa se kotiin edulliseen alumnihintaan 30 euroa / 10 numeroa (normaali hinta 45 euroa). Tilaa lehti Helsinki Alumni Hubissa.

Lue näköislehti maksutta

Tarjoamme Helsingin yliopiston alumneille Yliopisto-lehden näköisversion maksutta. Lähetämme lehden ilmestymispäivänä linkin näköisversioon sähköpostitse kaikille alumniksi ilmoittautuneille. 

Mikäli et saa linkkiä, tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla Helsinki Alumni Hub -portaalissa. 

Voit lukea Yliopisto-lehden uusimman näköislehden myös Helsinki Alumni Hubissa.

 

 

Hyödynnä Unisport-etu 

Alumni, tervetuloa UniSportiin! Helsinki Alumni -yhteisön jäsenenä saat UniSportin kausikortin etuasiakashintaan eli jopa -20% normaalihinnasta. 

Jos valmistumisestasi on alle kaksi vuotta, saat kausikortin edulliseen henkilöstöhintaan. Vastavalmistuneiden edun voit käyttää kerran. 

Saat alennuksen käyttöösi kirjautumalla Helsinki Alumni Hub -portaaliin ja todistamalla henkilöllisyytesi Unisportin asiakaspalvelussa. 

Jotta elämä ei olisi pelkkiä työtä tai opintoja, muista myös liikkua, voida hyvin, syödä oikein ja rentoutua hyvässä seurassa! UniSport tarjoaa huippuluokan liikunta- ja hyvinvointipalveluita kuudella kampuksella. UniSportin liikuntakeskuksissa pääset helposti uuden liikuntaharrastuksen alkuun tai voit haastaa itsesi kokeilemaan uutta! 

Varaa Alumnitila

Kaisa-kirjaston Alumnitila on alumnien oma tila ryhmätöitä, keskusteluita, kokouksia tai muuta yhteiskäyttöä varten. 

Kaisa-kirjaston 2. kerroksesta (tila 2024) löydät Alumnitilan, joka on varattu erityisesti Helsingin yliopiston alumnien käyttöön, Helsinki Alumni -yhteisön jäsenille vain 

ma–pe klo 16–20  ja la klo 11-17 kahdeksi tunniksi/tilaisuus kerrallaan (kirjaston aukioloajat huomioiden). 

Tarkista varaustilanne ja varaa Alumnitila Helsinki Alumni Hub -verkkoportaalissa. 

Huom! Mikäli haluat vuokrata Alumnitilaa päivällä, ota yhteyttä Kaisa-kirjastoon. Varaus on tällöin maksullinen. Lisää tietoa saat kirjaston palveluosoitteesta hulib-tilavaraukset[at]helsinki.fi. 

Ota alumnisähköposti käyttöösi

Valmistuttuasi Helsingin yliopistosta tai työsuhteen päättyessä päättyy myös oikeutesi helsinki.fi-sähköpostiosoitteen käyttöön. Alumnina voit kuitenkin saada itsellesi alumnisähköpostiosoitteen, joka on muotoa etunimi.sukunimi@alumni.helsinki.fi 

Huomaathan, että alumnisähköpostiosoite on ohjausosoite, se ei sisällä sähköpostilaatikkoa eivätkä vanhat sähköpostisi välity sinne automaattisesti. Alumnisähköpostiosoitteeseesi lähetetyt sähköpostit ohjautuvat HY alumnitiedoissasi ilmoittamaasi yhteyssähköpostiosoitteeseen.

Mikäli haet alumnisähköpostiosoitetta, tulee Sinun tulee täyttää sen saamiseksi seuraavat ehdot:

  1. Olet nykyinen tai entinen Helsingin yliopiston tutkinto-opiskelija tai entinen Helsingin yliopiston työntekijä.
  2. Olet liittynyt Helsinki Alumni -yhteisöön.
  3. Sitoudut noudattamaan alumnisähköpostiosoitteen käyttöehtoja. Tutustu käyttöehtoihin täällä.

Voit ottaa alumnisähköpostin käyttöösi helposti Helsinki Alumni Hub -verkkoportaalissa.