Vi i StudOrg
Vi i StudOrg är en podcastserie som produceras av studerande vid Svenska social- och kommunalhögskolan vid Helsingfors universitet, i Soc&koms audiovisuella studio. I podden diskuteras studierelevanta teman, så som evenemang, styrelseverksamhet, arbete, utbyte och praktik. Podden erbjuder lyssnarna en inblick i studielivet på Soc&kom.
Avsnitt 2: Vi besvarar frågor från Soc&koms jodel

Hur får man vänner på en ny studieort? Vilka studietips vill studerande och professorer på Soc&kom dela med sig av? Vilken är Unicafés bästa maträtt?

I avsnittet besvarar studerande Aili Lundin och Victoria Myntti och universitetslektor Jenny Stenberg-Sirén anonyma studierelaterade frågor från Soc&koms jodel. Avsnittet leds av Alexander Beijar.

Avsnitt 1: Intervju med årsfestmarskalkerna

Soc&koms studentorganisation StudOrg ordnade sin andra årsfest i undantagsförhållanden - i år ändå fysiskt! Hur ser arbetet bakom en årsfest ut? Alva Stenman intervjuar Ronja Lindh och Lucas Hasselblatt - StudOrgs årsfestmarskalker 2021.