Vilka löften ger partierna för forskningen och utbildningen? SFP, måndagen den 13 februari

Evenemanget äger rum måndagen den 13 februari kl. 12–14 i Tankehörnans Think Lounge.
Framåt tillsammans – SFP:s utbildnings-, forsknings- och innovationspolitiska målsättningar

Svenska riksdagsgruppens ordförande Anders Adlercreutz presenterar SFP:s utbildnings- forsknings- och innovationspolitiska målsättningar. Efter det förs en modererad paneldiskussion tillsammans med riksdagsvalskandidater från Helsingfors och Nyland, varefter det finns möjlighet för publiken att ställa frågor. Tillfället avslutas med fritt umgänge och mingel med kandidaterna med något smått att äta.

Program:

  • Välkommen
  • Presentation av SFP:s utbildnings-, forsknings- och innovationspolitiska målsättningar, Svenska riksdagsgruppens ordförande Anders Adlercreutz
  • Paneldiskussion: Anders Adlercreutz, SFP:s vice ordförande Henrik Wickström, SFP:s vice ordförande Silja Borgarsdóttir Sandelin, ordförande för SFP i Helsingfors Simon Granroth och ordförande för Svensk Ungdom Julia Ståhle
  • Publikfrågor
  • Möjlighet till diskussion med riksdagsvalskandidaterna, smått tilltugg

Evenemanget äger rum måndagen den 13 februari kl. 12–14 i Tankehörnans Think Lounge (2. våningen) och det är öppet för allmänheten. Välkommen!

 

Vetenskap och utbildning är byggstenar för vår välfärd. Hur vi satsar på dem är framtidens ödesfråga. Delta i diskussionen i sociala medier #DärförVetenskap och #Valet2023!