Helsingin yliopisto

Tutkimus, opetus, kansainvälinen vuorovaikutus: Helsingin yliopiston tehtävä on tuottaa tutkittua tietoa koko maailman parhaaksi. Tutustu meihin ja tule mukaan luomaan parempaa huomista!

Tutustu yliopistoon

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja vanhin tiedekorkeakoulu ja yksi maailman parhaista monitieteellisistä yliopistoista. Yliopistoyhteisöön kuuluu 40 000 henkilöä.

Töihin Helsingin yliopistoon

Kiinnostaako ura kansainvälisessä huippuyliopistossa? Katso avoimet työpaikkamme!

Strategia ja johtaminen

Millaista opetusta yliopistossa annetaan ja tutkimusta tehdään vuonna 2020? Entä millaista yhteistyötä yliopisto tuolloin tekee sitä ympäröivän yhteiskunnan kanssa? Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Se rakentaa parempaa maailmaa osallistumalla globaalien ongelmien ratkaisemiseen. Ratkaisuja etsitään yhdessä nykyisten ja uusien kumppanien kanssa.

Professoreita ja opettajia

Tulevaisuuden opetus

Tulevaisuudessa opetus on kaikille avointa, yhteisöllistä ja opiskelijakeskeistä. Helsingin yliopistossa tulevaisuuden opetus toteutuu jo nyt.

Vierailukohteet

Helsingin yliopistolla on useita vierailukohteita, joissa voit piipahtaa pikaisesti tai viipyä pidempäänkin. Tiedekulma on kaikille avoin tutkimuksen kehto ja aktiivinen olohuone Helsingin keskustassa.