Vuokraa tila

Helsingin yliopiston tiloista löydät tapahtumallesi sopivan tilan aina juhlasalista luentosaleihin. Tiloja löytyy neljältä kampukselta, keskustasta, Viikistä, Kumpulasta ja Meilahdesta. Voit myös vuokrata tutkimusasemiemme yhteydessä olevia tiloja. Tutkimusasemiamme löytyy ympäri Suomea.
Muut tapahtumatilat

Voit vuokrata tapahtumallesi muita tiloja esimerkiksi Porthania III (keskustakampus), Viikin tapahtumatorin tai voit käyttää myös muita opetustilojamme tapahtumatiloina. 

Tilat yliopiston tutkimusasemilla

Tutkimusasemamme toimivat moninaisen korkeatasoisen tutkimuksen tukikohtina ja tarjoavat palvelujaan mm. leirejä ja seminaareja varten. Tarjoamme niin kansainvälisille tutkimusryhmille kuin lähialueen kokouspaikkaa etsiville ryhmille kohtuuhintaista majoitusta ja maukasta paikallisesti tuotettua ruokaa ja juhlatarjoiluja. Valitse täydellinen paikka tapaamiselle ja rentoutumiselle - samalla tuet asemalla tehtävää tutkimusta! Tutkimusasemiemme tiloja hyödyntämällä voitte järjestää asemasta riippuen jopa 170 hengen kokouksen ja samalla tutustua asemalla tehtävään tutkimukseen. Asemat ovat avoinna ympäri vuoden ja toivottavat vierailevat tutkijat tervetulleeksi.

Opetustilojen vuokraus

Yleisessä tilavarauksessa on reilut 400 erilaista opetustilaa. Valittavissasi on pieniä luentotiloja, näppäriä seminaarisaleja ja kompakteja auditorioita.

Opetustilojen esittelysivustolta löydät tietoa vuokrattavista tiloista, hinnoittelusta, varaus- ja perumisehdot sekä tilavarauksen yhteystiedot.

Tilojen pitkäaikainen vuokraus yrityksille

Yliopisto vuokraa tiloja myös yrityksille pitkäaikaiseen käyttöön. Tarjolla on monipuolisesti mm. toimistotilaa, laboratoriotilaa ja esimerkiksi ryhmätyötiloja.

Yhteydenotot pitkäaikaisissa tilavuokra-asioissa: vuokrauspäällikkö Minna Rannikko.

Etsitkö näitä?