Tule vierailulle

Kiertele kampuksilla tai tutustu opetukseemme sekä viimeisimpään tutkimukseen. Vai haluatko sittenkin ihastella historiaa ja luontoa? Ehkä etsitkin vain käytännön tietoa konferenssin ajaksi? Sivulta löydät niin avoimet vierailukohteet kuin sen, miten löydät tiesi oikealle tapahtumapaikalle.
Kampukset

Helsingin yliopisto toimii neljällä kampuksella ja 10 muulla alueella Suomessa. Tutustu kampuksiimme ja niiden palveluihin!

Vierailukohteet

Helsingin yliopistossa pidämme siitä, kun ihmiset tulevat käymään. Meillä on paljon hienoja rakennuksia ja kohteita, joissa voit vierailla kampuksilla, mukaan lukien Tiedemuseo Liekki, jossa voit oppia kaiken yliopiston pitkästä ja kiehtovasta historiasta. Nähtävyyksiin kuuluu myös Kansalliskirjasto, Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha, Luonnonhistoriallinen museo ja paljon muuta.

Jos olet tulossa Helsinkiin konferenssiin, muista varata aikaa moniin kaupungin nähtävyyksiin tutustumiseen. Äläkä unohda Tiedekulmaamme, jossa tutkijamme tapaavat helsinkiläisiä säännöllisissä tapahtumissa, luennoissa ja konferensseissa, ja jossa voit nauttia kahvista tai lounaasta työskentelyn tai opiskelujen ohella. 

Käytännön tietoa vierailijoille

Oletko osallistumassa yliopiston järjestämään konferenssiin tai tapahtumaan? Vai kenties tulossa lyhyellä tai pitkälle tutkijavierailulle? Tutustu vierailijoille suunnattuun ohjeisiin, joilla teet vierailustasi sujuvamman.

HY+ järjestämät kierrokset (UniVisits)

HY+ on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö. HY+:n järjestämät UniVisit-kierrokset vievät sinut matkalle suomalaiseen koulujärjestelmään. Autamme sinua saamaan yhteyden Helsingin yliopiston huippuammattilaisiin, tutkijoihin ja tutkijoihin. Emme vain jaa osaamistamme kanssasi, vaan varmistamme myös teorian toteutumisen käytäntöön yhteisluontimenetelmien, työpajojen ja reflektoinnin avulla. Voimme myös yhdistää sinut suomalaisiin kouluihin, yrityksiin ja valtion organisaatioihin.