Merkkipäiväkeräyksen perustaminen

Merkkipäiväkeräyksen perustaminen on helppoa ja vaivatonta. Autamme valitsemaan sopivan kohteen lahjoituksille, räätälöimme kanssasi sopivan viestin juhlakutsuun ja kerromme, miten pystyt seuraamaan merkkipäiväkeräyksesi etenemistä.

Lahjoituksen kohde

Voit valita lahjoitusten kohteen useista jo olemassa olevista rahastoista tai perustaa oman merkkipäiväkeräyksesi haluamaasi tarkoitukseen. Esimerkkejä olemassa olevista rahastoista, jotka tukevat kyseisten alojen opiskelijoita ja tutkijoita, ovat humanististen tieteiden rahasto ja lääketieteen rahasto. Kansalliskirjaston kulttuuriperintörahasto puolestaan kartuttaa yhteistä kirjallista kulttuuriperintöämme. Tutustu kaikkiin rahastoihimme täällä.

Jos et löydä sinulle mieleistä rahastoa, autamme mielellämme löytämään merkkipäivälahjoituksillesi sopivan kohteen. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi omaan erityiseen tarkoitukseen, voidaan tieteenalarahastojen osaksi perustaa myös oma nimikkorahasto. Tämän muistomerkin perustaminen on mahdollista, kun keräykseesi on kertynyt varoja vähintään 2 000 euroa.

Toimi näin

Kun haluat perustaa merkkipäiväkeräyksen, ota yhteyttä Helsingin yliopiston lahjoittajasuhteisiin: lahjoittajasuhteet(at)helsinki.fi tai p. 029 41 21650. Voit lähestyä meitä myös postitse: Yhteiskuntasuhteet, PL 53 (Fabianinkatu 32), 00014 HELSINGIN YLIOPISTO.