Merkkipäiväkeräyksen perustaminen on helppoa ja vaivatonta. Yhteyspäällikkömme auttavat sinua valitsemaan sopivan kohteen lahjoituksille, räätälöivät kanssasi sopivan viestin juhlakutsuusi ja neuvovat miten pystyt seuraamaan merkkipäiväkeräyksesi tapahtumia.

Lahjoituksen kohde

Voit valita lahjoitusten kohteen useista jo olemassa olevista rahastoistamme tai perustaa oman merkkipäiväkeräyksesi haluamaasi tarkoitukseen. Sinua lähellä olevia rahastoja voisi olla esimerkiksi Humanististen ja yhteiskuntatieteiden rahasto tai Lääketieteen rahasto, jotka tukevat kyseisten alojen opiskelijoita. Voit myös auttaa yhteisen kirjallisen kulttuuriperintömme karttumista tukemalla Kansalliskirjaston kulttuuriperintörahastoa. Tutustu olemassa oleviin rahastoihimme täällä.

Mikäli mieleistäsi rahastoa ei ole valmiina, autamme mielellämme löytämään merkkipäivälahjoituksillesi sopivan kohteen. Jos haluat kohdentaa lahjoituksesi omaan erityiseen tarkoitukseesi, voit perustaa nimikkorahaston. Tämän pysyvän muistomerkin perustaminen on mahdollista siinä vaiheessa kun varoja on kertynyt 2 000 euroa.

Toimi näin

Kun olet valmis perustamaan merkkipäiväkeräyksen, ota yhteys meihin: lahjoittajasuhteet(at)helsinki.fi tai p. 029 41 21650. Voit myös lähestyä meitä postitse: Yhteiskuntasuhteet, PL 53 (Fabianinkatu 32), 00014 HELSINGIN YLIOPISTO.