Helsinki Graduate School of Economics

Helsinki Graduate School of Economics on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Svenska Handelhögskolanin uusi yhteinen taloustieteen opetus- ja tutkimusyksikkö. Taloustieteen asiantuntijoiden kysyntä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti, ja Suomessa on jo nyt pulaa väitelleistä taloustieteilijöistä. Tarvitsemme enemmän taloustieteenosaajia, -opiskelijoita ja -opettajia. Tällä hetkellä Suomen taloustieteen kärki on tieteellisesti erinomainen mutta sen osaamista tarvittaisiin myös uusille taloustieteen aloille.

Helsinki GSE paikkaa taloustieteen osaajapulaa Suomessa, laajentaa taloustieteen tutkimuskohteita ja tähtää heti alusta kansainväliseen huippututkimukseen. Tämän onnistumiseksi uuden yksikön on kyettävä houkuttelemaan lahjakkaita opettajia Suomesta ja ulkomailta. Yksikön tavoitteena on vahvistaa taloustieteen osaamista Suomessa 15 uudella professorilla.

Helsingin yliopistolle ja Helsinki GSE:n rahastoon voit lahjoittaa helposti verkkolomakeella tästä linkistä. Lisätietoja lahjoittamisesta löydät täältä. Muistathan, että yli 850 euron lahjoituksesta saat verovähennyksen ansiotuloista. Muistathan tätä varten ilmoittaa yhteystietosi lahjoituksen yhteydessä. Älä epäröi olla yhteydessä lahjoittajasuhteisiin halutessasi apua ja lisätietoja lahjoittamisesta.