Alumnit sosiaalisessa mediassa

Voit osallistua alumnien toimintaan myös sosiaalisessa mediassa! Some-kanavillamme pääset kohtaamaan muita alumneja, vaihtamaan mielipiteitä ja antamaan palautetta. Pysyt myös helposti ajan tasalla alumnien ajankohtaisimmista asioista.

Helsingin yliopisto - University of Helsinki Alumni -ryhmä on alumnien työelämän kohtaamispaikka. Ryhmässä saat ajankohtaista tietoa työelämään ja elinikäiseen oppimiseen liittyvistä uutisista, tapahtumista ja tutkimuksista. Ryhmän kautta voit helposti verkostoitua oman alasi ihmisten kanssa, jakaa tietoa ja keskustella sekä kehittyä asiantuntijana.

Kuulutko Alumniyhdistykseen? Muistithan liittyä yhdistyksen omaan LinkedIn-ryhmään! Ryhmässä Alumniyhdistyksen jäsenet tarjoavat toisilleen ja opiskelijoille työpaikkoja ja harjoittelupaikkoja sekä mentorointia, neuvontaa ja vinkkejä työnhakuun.

 

Seuraa HY Alumneja Twitterissä ja kuule, mitkä asiat yliopiston tiedeyhteisössä puhuttavat tällä hetkellä.

@hyalumni

 

Helsingin yliopiston Instagramissa pääset seuraamaan opiskelijoiden ja henkilökunnan arkea ja elämää yliopistolla! Jaa myös oma kokemuksesi käyttämällä #wearehelsinkiuni -tunnistetta.

@universityofhelsinki