Henkilöstön osaamisen kehittämis- ja koulutuspalvelut

Sitoutunut ja ajatteleva työyhteisö on organisaation tärkein voimavara. Kehitä työyhteisösi osaamista kohti parempaa hyvinvointia ja tulosta.

Tutustu palveluihimme

Meiltä löydät monia eri vaihtoehtoja yrityksesi tai organisaatiosi henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Valittavanasi on eri teemaisia ja aiheisia koulutuksia avoimesta yliopisto-opetuksesta aina tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöityihin täydennyskoulutuksiin ja kehittämisratkaisuihin asti. Täydennyskoulutuksista vastaa HY+, joka on Helsingin yliopiston omistama täydennyskoulutusyhtiö.

Koulutuksemme pohjautuvat uusimpaan tutkittuun tietoon yhdistettynä käytännön esimerkkeihin todellisesta työelämästä. Koulutuksemme toteutetaan nykyaikaisin menetelmin moderneissa oppimisympäristöissä alan asiantuntijoiden ja pedagogisesti taitavien kouluttajien sekä opettajien johdolla.

Tutustu täydennyskoulutuksiin teemoittain
Onnistumistarinoita
Moni pääsi nyt ensi kertaa kokeilemaan, mitä työn ohessa opiskelu ja yliopisto-opiskelu vaatii. Palautteessa he kehuivat koulutuksen lisänneen innostusta hakea jatko-opintoihin. Lisäksi he kertoivat saaneensa lisää työvälineitä ja syvempää ymmärrystä työhönsä.
Ota yhteyttä

Jos sinulla heräsi kysymyksiä täydennyskoulutukseen tai muihin HY+:n tarjoamiin palveluihin liittyen, ota yhteyttä.

Lähetä sähköpostia: asiakaspalvelu@hyplus.fi

Henkilöstön yhteystiedot täällä