Majoitus- ja kokoustilat

Etsitkö täydellisiä puitteita kokoukselle tai konferenssille? Tvärminnen eläintieteellinen asema tarjoaa upean merinäköalan ja ainutlaatuisen maisemallisen ympäristön kokouksellesi. Asemalla on tarjota useita kokoustiloja, joissa on tilaa jopa 60 osallistujalle, kohtuuhintaista majoitusta, sekä maukasta ja vastuullisesti tuotettua ruokaa.

Kokoustiloja eri tarpeisiin

Asemalla on kokousten ja seminaarien käyttöön kaksi luentosalia n. 40 – 60 hengelle. Toinen luentosaleista on varusteltu hybridikokouksien pitämistä varten, ja kokoukseen osallistuminen etänä onnistuu tässä tilassa loistavasti.

Asemalla on tämän lisäksi lukuisia muita kokous- ja pienryhmätiloja. Opiskelija-asuntolan oleskelutila sopii myös n. 40 hengen luentosaliksi. Paviljonki-rakennuksessa on kokoustila, johon mahtuu 20 henkeä. Kaikissa luentosaleissa on dataprojektori, fläppitaulu, whiteboard ja WiFi.

Majoitu mukavasti

Asemalla vierailevat majoittuvat mukavasti aseman alueella sijaitsevissa erillisissä asuinrakennuksissa. Ympärivuotisessa käytössä on tarjota yhteensä noin 70 vuodepaikkaa.

Vuonna 2023 täysin uusittu tutkija-asuntola tarjoaa mukavaa asumista; rakennuksessa on 10 kahden hengen huonetta ja 2 yhden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa oma wc ja suihku, sekä työpöytä. Rakennuksessa on yhteiset oleskelutilat ja hyvin varusteltu keittiö omatoimiseen ruokailuun. Alakerrassa on esteetön asunto, jossa 2 erillistä huonetta, yhteiset kylpyhuone- ja wc-tilat sekä keittiö ja oleskelutila.

Opiskelija-asuntolassa on 20 modernia kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa on työpöytä, joten työskentely huoneessa onnistuu mainiosti. Huoneissa on käsienpesuallas, vessat ja suihkut sijaitsevat käytävillä. Kahdessa kahden hengen huoneessa on oma wc ja suihku. Talossa on kaksi itsepalvelukeittiötä ja mukava luentotila.

Paviljonki-asuntolassa on 10 yhden hengen huonetta ja yksi kahden hengen huone. Vessat ja suihkut sijaitsevat käytävillä. Kaikissa huoneissa on oma työpöytä. Rakennuksessa on itsepalvelukeittiö, iso ulkoterassi ja grilli.

Tarvittaessa lisämajoitustilaa löytyy aseman muista rakennuksista. Asemalla on yhteensä 3 esteetöntä huonetta.

Hemmottele itseäsi meren äärellä

Aseman oman keittiön valmistamat herkulliset ateriat tarjoillaan päärakennuksen ruokasalissa, josta on upea merinäköala. Ravintolaan mahtuu 70 vierasta.

Aamiainen tarjoillaan klo 8-9, lounas klo 11.30-13, päiväkahvi klo 14.30-15.00 ja illallinen klo 17.00-18.00.

Illaksi voi tilata erilaisia iltapaloja tai kylmiä illallisia (toimistosta saa esimerkkiruokalistoja). Ilta-ateriat tuodaan asuintilojen keittiöihin, joista vieraat ottavat ne omatoimisesti esille ruokailemaan ryhtyessään. 

Miten olisi juhlaillallinen seminaarin päätösillalliseksi? Keittiömme valmistaa mielellään juhlaillallisen ryhmänne toiveiden mukaan!

Merenrantasauna

Tämän aivan meren rannalla sijaitsevan tunnelmallisen hirsisaunan voi varata myös ryhmille. Saunan takkahuoneesta on upeat näkymät merelle, ja Itämeressä on helppo pulahtaa ympäri vuoden.

Saunassa on kaksi löylyhuonetta, pesuhuone, takkahuone ja pukuhuone. Takkahuone on käytettävissä myös viihtyisää iltatilaisuutta varten, ja ryhmät voivat tilata räätälöidyn pitopalvelun.