Opiskelijaelämää

Kumpulan kampuksella opiskelijat ovat osa tiedeyhteisöä: opettajat tuntevat opiskelijansa, ja opiskelijat opettavat toisiaan. 
Tiedekampuksen monipuoliset tilat tukevat oppimista ja erilaisia opiskelutapoja. Viihtyisältä kampukselta löytyy tiedekirjasto, opiskelijaravintoloita ja liikuntakeskus. Lähellä ovat myös Kumpulan maauimala, kauppakeskus Arabian palvelut ja arabianrannan ulkoilumahdollisuudet.

Opiskelijaelämään kuuluu opintojen lisäksi myös paljon muuta. Opiskelijajärjestöissä pääset vaikuttamaan ja rentoutumaan. Tapaa samanhenkisiä opiskelijoita ja hanki sosiaalista pääomaa tulevaisuutta varten! 

Sinua askarruttaa kenties kysymykset kuten mistä löydän asunnon, miten rahoitan opintoni ja kenen puoleen voin kääntyä kysymysteni kanssa. Näihin kysymyksiin vastaamassa ja opiskelijaelämää tukemassa on monia eri palveluita.

Opiskelijajärjestöissä pääset vaikuttamaan ja rentoutumaan. Tapaa samanhenkisiä opiskelijoita ja hanki sosiaalista pääomaa tulevaisuutta varten!

Kumpulan_opiskelijajärjestöt_Tammisto_2016

Kumpulassa toimii yli kymmenen ainejärjestöä. Olet sitten tähtitieteilijä, geologi, ruotsinkielinen fyysikko tai jokin muu, löytyy sinulle varmasti oikea järjestö, joka on täynnä eri-ikäisiä opiskelijoita ja kivaa tekemistä.

Tervetuloa mukaan!