Jaksaminen ja hyvinvointi

Opiskelijoille tarjotaan monipuolisesti eri palveluja jaksamiseen ja hyvinvoinnista huolehtimiseen.
Vinkit jaksamiseen

Opiskelijoille tarjotaan monipuolisesti eri palveluja ja tukea opinnoissa jaksamiseen.Opintopsykologit auttavat yliopiston perustutkinto-opiskelijoita opiskeluun liittyvissä ongelmissa. Opintopsykologit tarjoavat yksilöohjausta ja ryhmiä opiskelijoille, jotka kaipaavat tukea opiskelutaitoihin, motivaatioon, ajankäyttöön, jaksamiseen, jännittämiseen tai tutkielmien tekoon liittyvissä kysymyksissä.

Lue elintarvike- ja ravitsemustieteitä opiskelevan Sallan kertomus opiskelijoiden hyvinvoinnista

HowULearn-kysely tukee opiskelijan aktiivisuutta omista opinnoistaan ja antaa henkilökohtaista palautetta opiskelijalle opiskelun tueksi.

Kaipaatko hengähdystaukoa kiireisen arjen keskellä? Tarvitsetko keskustelukumppania tai ihmistä, joka kuuntelee sinua? Yliopistopapit ovat sinua varten.

Opintopsykologit

Opintopsykologit tarjoavat yksilöohjausta ja ryhmiä Helsingin yliopiston perustutkinto-opiskelijoille, jotka kaipaavat tukea opiskelutaitoihin, motivaatioon, ajankäyttöön, jaksamiseen, jännittämiseen tai tutkielmien tekoon liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu opintopsykologien palveluihin tarkemmin

HowULearn

HowULearn-kysely tukee opiskelijan aktiivisuutta omista opinnoistaan.

HowULearn antaa opiskelijalle tietoa ja palautetta oppimisen tueksi yliopistossa. Lisäksi kysely kerätä palautetta yliopiston opetuksen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Opiskelijat vastaavat kyselyyn kolmesti osana kanditutkintoaan ja kerran osana maisteriopintojaan. Koulutusohjelmat päättävät kyselyiden tarkemmat vastausajat.

Lisää tietoa.

Yliopistopappi

Kaipaatko hengähdystaukoa kiireisen arjen keskellä? Tarvitsetko keskustelukumppania tai ihmistä, joka kuuntelee sinua? Yliopistopapit ovat sinua varten.

Tutustu yliopistopappien palveluihin tarkemmin:

Monari

Viikin Monitoimitalon viihtyisät ja monipuoliset tilat antavat mahdollisuuden harrastaa palloilulajeja, kuntosaliharjoittelua ja kehittää omaa kuntoa yhdessä ammattilaisen opastuksella. Opiskelijoille tarjolla yhteisiä urheiluvuoroja.