Lahjoitukset lääketieteelle ja psykologialle

Lahjoitukset Lääketieteen rahastoon tukevat lääke- ja hammaslääketieteen sekä psykologian ja logopedian opiskelua ja tutkimusta.

Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on yksi Euroopan parhaista ja se kuuluu maailmanlaajuisesti 100 parhaan lääketieteellisen tiedekunnan joukkoon. Meilahden kampuksen lääketieteen tutkimuksen ja opetuksen kautta voidaan löytää uusia ratkaisuja lääketieteen globaaleihin haasteisiin. Tiedekunnan tutkimuksen keskiössä ovat muun muassa syöpä, aivot ja mieli, tulehdukset, aineenvaihdunta ja rappeutuminen. Haluamme entisestään vahvistaa huippututkimusalojamme ja tehdä jatkuvasti uusia tutkimusavauksia nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Tutustu esimerkkeihin lahjoitusmahdollisuuksista lääke- ja hammaslääketieteen, logopedian ja psykologian tutkimuksen, opetuksen ja opiskelun tueksi. Lahjoitusvaroilla voimme esimerkiksi rekrytoida alojensa parhaita asiantuntijoita ja kehittää oppimisympäristöjä ja nuorten ammattilaisten osaamista. Ratkaisut suuriin yhteisiin kysymyksiin löydetään vain mahdollisimman toimivalla ja vaikuttavalla yhteistyöllä. Kiitos, että olet mukana! Voit tutustua yliopiston sivuilla myös kaikkiin lahjoituskohteisiin. 

Lahjoitukset vaikuttavat