Erityispedagogiikan erilliset syventävät opinnot

Ainedidaktisesti painottuneet, kasvatustieteen erilliset syventävät opinnot

Haku

Erityispedagogiikan erilliset syventävät opinnot

kasvatustieteen, erityisesti Ainedidaktiikan erilliset syventävät opinnot

Ainedidaktisesti painottuneet kasvatustieteen syventävät opinnot (40 op) ovat tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet syventämään kasvatustieteellistä tutkimustietoaan. Kokonaisuus sisältää kasvatustieteellisiä tutkimusmenetelmiä, ainedidaktista kirjallisuutta ja tutkielman. Pohjalla tulee olla maisteritutkinnon lisäksi aineopintojen tasoiset opettajan pedagogiset opinnot. Kokonaisuuteen otetaan keväällä 2017 yhteensä 10 opiskelijaa, sekä erillisopiskelijoita että tohtorin tutkintoa suorittavia opiskelijoita. Haku toteutetaan viimeistä kertaa tämän muotoisena. Tutustu valintaperusteisiin.

Lisätietoja: koulutussuunnittelija Tiina Pylkkönen, p. 02941 29586

Haku

Haku molempiin kokonaisuuksiin tapahtuu e-lomakkeella 25.5.2017 mennessä. Lomake aukeutuu tällä sivulla keskiviikkona 3.5.2017.