LAH­JOI­TA TÄNÄÄN -PÄIVÄ 16.4.2018 KUT­SUU TE­KEMÄÄN TE­KO­JA MAA­IL­MAN PAR­HAAK­SI!

Lahjoita tänään -päivä on Helsingin yliopiston yhteinen ponnistus tutkimuksen ja opiskelun tukemiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä tuki tieteelle ja auttaa tutkijoita ja opiskelijoita toimimaan paremman maailman puolesta. Tänä vuonna päivän lahjoitukset ohjataan kestävän kehityksen haasteiden ratkaisemiseen tieteen avulla.

Helsingin yliopisto on yksi maailman parhaista yliopistoista. Maailmanlaajuisissa yliopistovertailuissa Helsingin yliopisto sijoittuu yleensä sadan parhaan joukkoon. Tehtävämme on löytää ratkaisuja ihmiskunnalle tärkeisiin kysymyksiin. Huipputiede tarvitsee huippuresurssit - siksi tarvitsemme myös sinun tukesi.

Helsingin yliopiston uusi tieteenala, kestävyystiede, pyrkii ratkomaan maailmanlaajuisia ja akuutteja kestävyysongelmia, kuten ilmastonmuutokseen, köyhyyteen tai luonnon monimuotoisuuden vähenemiseen liittyviä monimutkaisia kysymyksiä. Lahjoittamalla Helsingin yliopistolle olet mukana ratkaisemassa kestävän kehityksen ongelmia.

Lahjoita ja vaikuta

#lahjoitatänään
#helsinkiuni

Helsingin yliopiston uusi tieteenala, kestävyystiede, pyrkii ratkomaan maailmanlaajuisia ja akuutteja kestävyysongelmia, kuten ilmastonmuutokseen, köyhyyteen tai luonnon monimuotoisuuden vähenemiseen liittyviä monimutkaisia kysymyksiä. Helsingin yliopiston Kestävyystieteen instituutin (HELSUS) tutkimus keskittyy erityisesti kaupunkien, globaalin etelän ja arktisten alueiden tutkimukseen, kestävän kulutuksen ja tuotannon järjestelmiin sekä kestävyystieteen teoriaan ja menetelmiin.

Tämän vuoden Lahjoita tänään -päivän lahjoitukset ohjataan kestävän kehityksen haasteiden ratkaisemiseen tieteen avulla. Sinun lahjoituksesi avulla Helsingin yliopistot tutkijat ja opiskelijat voivat toimia paremman maailman puolesta.

Tutustu Helsingin yliopiston kestävän kehityksen tutkimukseen ja Kestävyystieteen instituuttiin (HELSUS)!

Kutsumme Helsingin yliopiston ystävät tekemään tekoja maailman parhaaksi. Tavoitteenamme on tuoda yhteen ennätysmäärä lahjoittajia tieteen ja tutkimuksen tukemiseksi – osallistuthan sinäkin!

Pienelläkin summalla saat paljon hyvää aikaiseksi. Tee lahjoitus helposti verkossa. Valitse "Lahjoita tänään -kampanja", haluamasi lahjoitussumma ja kirjoita terveisesi viestikenttään. 10 euroa voit lahjoittaa myös tekstiviestillä lähettämällä viestin HY numeroon 16499. 1 000 euroa ja sitä suuremman lahjoituksen voi tehdä tilisiirtona lahjakirjalla.

Jokainen lahjoitus on tärkeä tuki tutkimukselle ja opiskelulle. Kiitos, että olet mukana ja tervetuloa tieteen tukijajoukkoon!

Yhdessä voimme viedä viestiä lahjoitusvarojen merkityksestä tieteen hyväksi. Osallistu keskusteluun tieteen merkityksestä, kerro kampanjasta kaverille tai haasta tuttusi mukaan lahjoittamaan!

#lahjoitatänään
#helsinkiuni

Opiskelija, bongaa kirahvi kampuksella! Kirahvi vaeltaa yliopiston kampuksilla Lahjoita tänään -päivänä 16.4. jakamassa haalarimerkkejä. Ota selfie kirahvin kanssa ja nappaa mukaan haalarimerkki vapuksi!

 

Lahjoita tänään -päivää järjestää Helsingin yliopiston lahjoittajasuhteet. Kysy, kommentoi, järjestä kanssamme yhdessä - tavoitat meidät sähköpostitse lahjoittajasuhteet(a)helsinki.fi tai puhelimitse 029 41 21650.

Helsingin yliopistolla on Poliisihallituksen 21.12.2017 myöntämä rahankeräyslupa RA/2017/1340, joka on voimassa 1.1.2018 - 31.12.2022 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Kerätyt varat käytetään yliopistolain (558/2009) 2 §:ssa tarkoitettuihin tehtäviin. Helsingin yliopisto toteuttaa keräyksen itse.